Barry-acteur speelt rol van Calypso in tweede Twisted Metal-seizoen

Barry-acteur speelt rol van Calypso in tweede Twisted Metal-seizoen

De acteur viel door zijn rol als NoHo Hank in positieve zin op

Anthony Carrigan, vooral bekend van de serie Barry, zal de rol van Calypso spelen in het aankomende tweede seizoen van Twisted Metal.

Dat meldt Variety. Carrigan werd vooral bekend dankzij zijn rol als Tsjetsjeense gangster NoHo Hank in de serie Barry, waar hij veel positieve kritiek op kreeg. Het is niet precies bekend wanneer het tweede seizoen verschijnt.

Calypso is in de Twisted Metal-games de bedenker van de Twisted Metal-wedstrijd. Hij laat elke wens van de winnaar in vervulling gaat, maar vindt vaak een manier om de vervulling van deze wensen slecht af te laten lopen voor de winnaar.

Het eerste seizoen van Twisted Metal was in eerste instantie niet in Nederland te zien, maar inmiddels wel via Amazon Prime Video. Anthony Mackie speelt de hoofdrol - hij kruipt in de huid van een outsider die een mysterieus pakketje door de woestenij moet vervoeren. Andere acteurs zijn Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine), Thomas Haden Church (Spider-Man 3) en Neve Campbell (Scream). Will Arnett (Arrested Development) speelt de rol van Sweet Tooth.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste seizoen was een leuke verrassing, dus ik ben zeker geïnteresseerd in seizoen 2. Gaat wel weer gratis binnenhengelen worden omdat je hier in Nederland gezeik hebt met Peacock. Shows van Peacock zouden hier in Nederland op SkyShowtime moeten staan, maar toen seizoen 1 weken later er nog niet opstond heb ik heb maar gratis via een website gekeken.

0
test

Is hier gewoon gratis te zien op Prime.

0

Sinds wanneer is Prime gratis?

0
test

Heb nog nooit van de serie "Barry" gehoord. Ben wel benieuwd naar het 2e seizoen, hopelijk dat ze de gore en humor in ieder geval in stand houden of omhoog gooien.

0

Barry is wel echt een aanrader, staat op HBO. Deze acteur heeft ook een leuke rol daarin

0

Aanbevolen voor jou