Square Enix hoopt dat ontwikkeling derde deel Final Fantasy 7 Remake drie jaar vergt

Square Enix hoopt dat ontwikkeling derde deel Final Fantasy 7 Remake drie jaar vergt

Final Fantasy 7 Rebirth is ook in ongeveer drie jaar tijd ontwikkeld

Square Enix geeft aan dat men hoopt dat de ontwikkeling van het derde deel in de Remake-trilogie ongeveer drie jaar vergt.

Dat melden Tetsuya Nomura, de creative director van Final Fantasy 7 Rebirth, en producent Yoshinori Kitase in een interview in het pas uitgekomen Final Fantasy 7 Remake Ultimania-boek (via X).

In dat interview meldt Nomura dat het verhaal van Final Fantasy 7 Remake Part 3 al af is, en dat er binnenkort mogelijk stemmen ingesproken gaan worden. Nomura zegt daarnaast dat Kitase een idee voor "iets erg belangrijks" heeft voorgesteld dat niet in het oorspronkelijke spel zat, en dat het fans tevreden zal stellen als het daadwerkelijk in de game verwerkt wordt.

Kitase legt vervolgens uit dat Final Fantasy 7 Rebirth in zo'n drie jaar tijd ontwikkeld is, en dat hij hoopt dat dit ook gaat gelden voor de afsluiter van de trilogie. Dat zou betekenen dat het derde deel ergens in 2027 uitkomt.

Final Fantasy 7 Rebirth verscheen afgelopen februari voor PlayStation 5. Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

View post on X
Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou