Assassin's Creed Shadows-trailer toont het prachtige Japan

Assassin's Creed Shadows-trailer toont het prachtige Japan

Game verschijnt op 15 november voor consoles en pc

Ubisoft heeft een nieuwe trailer van Assassin's Creed Shadows uitgebracht waarin de spelwereld centraal staat.

De video legt de nadruk op de variatie in natuur in het oude Japan, alsmede de diverse gebouwen en tempels die spelers daar kunnen vinden. Ook zijn verschillende weersomstandigheden te zien, aangezien alle vier de seizoenen in de game zitten.

Assassin's Creed Shadows draait zowel om de Japanse shinobi Naeo als de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. Daarbij lijkt Naeo zich vooral te richten op parkour- en stealthgameplay en Yasuke een gevreesde strijder te zijn. Logischerwijs zijn dit twee verschillende gameplaystijlen, ook met bijbehorende narratieve motieven.

In het spel doen spelers zoals gezegd het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

Gamer.nl-redacteur Lars Cornelis woonde een presentatie bij waarin hij meer te zien kreeg van Assassin's Creed Shadows. In deze preview vertelt hij er meer over: "Gepaard met die realistischere schaal doen de beelden die we te zien krijgen enigszins denken aan Red Dead Redemption 2. Die game is weliswaar al zes jaar oud, maar nog altijd een van de meest levendige, realistische open spelwerelden tot nu toe. Het is dus zeker geen schande dat uitgerekend die game als eerste bij ons op komt wanneer we beelden van Shadows zien."

Watch on YouTube

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom Chinese muziek en gebouwen?

0

Aanbevolen voor jou