Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is twintig miljoen keer verkocht

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is twintig miljoen keer verkocht

Tijdelijk korting op diverse Crash Bandicoot-games via PSN

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is wereldwijd twintig miljoen keer verkocht.

Dat werd via social media aangekondigd. Om dat te vieren zijn diverse Crash Bandicoot-games tijdelijk met korting te koop via PlayStation Network.

De collectie verscheen in 2017 op PlayStation 4 en kwam een jaar later ook uit op Xbox One, Nintendo Switch en pc. In de collectie zitten de drie eerste Crash Bandicoot-platformers; naast het origineel dus ook Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped. De games zijn wel in een modern jasje gestoken.

Na het succes van N. Sane Trilogy werd ook een nieuwe versie van Crash Team Racing - een kartracer gebaseerd op de franchise - en een vierde deel in de platformreeks uit.

"Het levert een prima opfriscursus voor terugkerende spelers en een fijne – en soms ietwat frustrerende - eerste kennismaking voor een nieuwe generatie op. De Crash-franchise bewijst met deze trilogie na al die jaren nog steeds de moeite waard te zijn en het lijkt de hoogste tijd voor een compleet nieuwe game", zo schreef Michel Musters over N. Sane Trilogy.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijf het jammer vinden dat ze de besturing/physics van de games hebben aangepast. Heb deel 1-3 vroeger echt grijs gespeeld dus mijn muscle memory staat me bij de nieuwe games volledig in de weg. Altijd gehoopt dat ernog een patch zou komen met de originele besturing maar helaas.. Met crash 4 sloegen ze wat mij betreft de plank echt helemaal mis. Kan me totaal niet in die game vinden door de onduidelijke 3d weergave en gevoeligheid van controls.

0

Aanbevolen voor jou