Systeemeisen van pc-versie Star Wars Outlaws onthuld

Systeemeisen van pc-versie Star Wars Outlaws onthuld

De game bevat daarnaast een zogeheten 'Explorer Mode'

Ubisoft heeft de systeemeisen van de pc-versie van Star Wars Outlaws uit de doeken gedaan.

Dat deed het bedrijf op de officiële website van de game. Hieronder zijn screenshots te zien van de vier verschillende categorieën - de minimale systeemeisen, de aanbevolen systeemeisen, en de 'high'- en 'ultra'-settings. De algehele mening van fans online is dat de systeemeisen schappelijk genoeg zijn.

Overigens meldde PCGamer onlangs dat Star Wars Outlaws een speciale 'Explorer Mode' krijgt. Hierin ontbreekt de bekende 'gele verf' die in veel games wordt gebruikt om bepaalde routes uit te lichten en te tonen met welke objecten men interactie heeft. De reguliere game heeft dit wel, maar in de speciale modus wordt dit dus verwijderd.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is.

Outlaws verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items.

Dunke van Boekel ging onlangs aan de slag met een previewversie van de game: "Uiteindelijk is de indruk die we kregen van Star Wars Outlaws er een van een openwereldgame die goed gebruikmaakt van de opzet van zijn verhaal. Het reputatiesysteem biedt een extra laag aan het verkennen van nieuwe gebieden en de manier waarop missies beïnvloed kunnen worden is intrigerend, al is het nog niet te zeggen hoeveel unieke missies er te vinden zijn en hoe dit invloed heeft op de rest van de game. Alles sluit vooralsnog aan bij het idee van een ‘outlaw’ zijn in een universum hier ver, ver vandaan en de ervaring die Massive Entertainment ons tot nu toe heeft voorgeschoteld is heerlijk immersief. De combat valt wel wat tegen, maar hopelijk is het spel op release goed speelbaar en blijft het lang genoeg leuk."

Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou