Star Wars: Battlefront Classic Collection bekritiseerd vanwege gebrek aan servers

Star Wars: Battlefront Classic Collection bekritiseerd vanwege gebrek aan servers

Ook zou de collectie vol met bugs zitten en relatief veel schijfruimte vragen

Het vandaag uitgekomen Star Wars: Battlefront Classic Collection kan op stevige kritiek rekenen via de Steam-gebruikersreviews.

De gemiddelde gebruikersrecensie op Steam voor de vandaag uitgekomen collectie is grotendeels negatief. Spelers uiten kritiek op het opvallend formaat van de game - bijna 63 GB - en diverse bugs die het spel plagen.

Bovenal kon het gebrek aan multiplayerservers op veel negatieve reacties rekenen. Toen de pc-versie van de game eerder vandaag beschikbaar kwam, waren er blijkbaar maar drie servers actief, waardoor 192 mensen wereldwijd de game tegelijk konden spelen. Inmiddels zijn er wel meer servers beschikbaar gesteld, maar volgens spelers worden potjes verpest door een hoge pingrate en veel gestotter. Ontwikkelaar Aspyr heeft voor zover bekend nog niet gereageerd op de problemen.

Star Wars: Battlefront Classic Collection bevat de klassieke third-person shooters Star Wars Battlefront en Star Wars Battlefront 2, die respectievelijk in 2004 en 2005 zijn verschenen. Spelers kunnen - als ze op een server weten te komen - potjes met maximaal 64 spelers ervaren. Ook is er lokale splitscreen-multiplayer voor twee spelers. Tot slot zijn ook de singleplayercampagnes met iconische gevechten gebaseerd op de Star Wars-films meegeleverd.

De collectie is naast op Steam ook op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch uitgekomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb deze game vanacht gespeeld op de ps5. Dit is de slechtste game die ik ooit heb meegemaakt. Het origineel had in in 2005 op de xbox gespeeld en was een van mijn meest favoriete games. Deze heruitgave slaat compleet nergens op. Online is niet te geloven, de tranen springen in je ogen. In 1991 was online gaming beter geregeld dan deze game. De besturing is all over the place. Ik heb deze heruitgave aangeschaft omdat de internationale reviews zo goed waren gisteren. Hoe kan dat? Het goede nieuws daarentegen is dat deze week ea sports WRC helemaal hersteld is na een half jaar patches. De vraag is of dit ook bij BF zo gaat plaatsvinden. Bij Aspyr is dat de vraag.

0

update: na een patch van 17 gig gisteren, loopt online goed. Ik heb paar uur online gespeeld zonder problemen. Alles voelt een stuk beter qua besturing. Ik kreeg het gevoel weer terug van destijds. Deze game is weer goed.

0
test

Goed dat ze blijkbaar de problemen opgelost hebben, want het blijft toch een pareltje van een spel. Ik heb het momenteel nogal druk met helldivers 2, anders had ik deze ook wel aangeschaft.

0

Aanbevolen voor jou