Ontwikkeling nieuwe The Witcher is meest vergevorderd van alle CD Projekt Red-projecten

Ontwikkeling nieuwe The Witcher is meest vergevorderd van alle CD Projekt Red-projecten

Maar alle projecten bevinden zich nog in een vroeg stadium

Van alle games die CD Projekt Red in ontwikkeling heeft, is de nieuwe The Witcher-game het meest vergevorderd.

Dat heeft associate gameregisseur Pawel Sasko gemeld tijdens een gesprek in The Flow-podcast. Hij laat weten dat alle games die het bedrijf in ontwikkeling heeft zich nog in een vroeg stadium bevinden, maar het spel dat "het meest geavanceerd" is in vergelijking met de andere projecten, betreft de nieuwe Witcher-game die een nieuwe trilogie inluidt.

Het was al bekend dat de meeste werknemers van de Poolse ontwikkelaar inmiddels aan de nieuwe The Witcher werken. Officieel gaat het niet om The Witcher 4, maar het begin van een nieuwe trilogie - al noemde de CEO van het bedrijf het spel eerder per ongeluk wel The Witcher 4. De game draagt de codenaam Project Polaris.

CD Projekt Red werkt tevens aan andere games. Zo wordt er een vervolg op Cyberpunk 2077 ontwikkeld, wordt er aan een remake van de eerste The Witcher gewerkt en ontwikkelt het bedrijf samen met The Molasses Flood een spin-off genaamd Project Sirius.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Neem vooral je tijd en geen overhaaste release aub, niemand heeft baat bij een tweede CyberPunk release. Ze hebben zich knap hersteld m.b.t. CyberPunk, maar beter voorkomen dan genezen zou ik zeggen.

0

Aanbevolen voor jou