No Rest for the Wicked van Ori-studio verschijnt in april op pc

No Rest for the Wicked van Ori-studio verschijnt in april op pc

Uiteindelijke versie komt later naar pc, PS5 en Xbox Series

No Rest for the Wicked, de nieuwe game van Ori-ontwikkelaar Moon Studios, komt op 18 april beschikbaar via Steam Early Access.

Dat werd afgelopen vrijdag in een livestream rondom de game aangekondigd. Op een later, nog onbekend moment moet de uiteindelijke versie uitkomen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

No Rest for the Wicked werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards uit de doeken gedaan. Het gaat om een actie-rpg met een duisterdere en realistischere vormgeving dan de Ori-spellen. De game speelt zich af in het jaar 841, en de koning is overleden. Zijn arrogante zoon Magnus neemt de kroon over, en een plaag genaamd de Pestilence keert na duizend jaar terug.

Spelers kruipen in de huid van een Cerim, die onderdeel uitmaakt van een groep heilige strijders met speciale krachten die alles op alles zetten om de Pestilence tegen te houden. Ondertussen moeten spelers zich een weg banen door politieke intriges. De game bevat bevat precieze combat en wordt een "epische saga". Daarbij is de spelwereld met de hand gemaakt, wat het geheel een schilderachtig uiterlijk moet geven. De game is al zo'n zes jaar in ontwikkeling bij Moon Studios en is een passieproject van de studio.

Hieronder is de vrijdag uitgezonden livestream te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op dit moment één van de weinige games waar ik echt naar uitkijk dit jaar. Alleen twijfel om m meteen te halen op pc of te wachten voor PS5 versie, wel lekker spel voor op de Portal denk ik.

0

Aangezien dit een game is die best draait om je reactie lijkt het me juist geen goede portal game, gezien de lag problemen die het apparaat heeft. Dat is prima bij een game waar reactievermogen geen issue is, maar zal hier best een issue zijn denk ik.

0

Erg benieuwd naar deze game! Wachten op een datum voor de console versies.

0

Aanbevolen voor jou