Korte video vierde The Witcher-seizoen toont Liam Hemsworth als Geralt

Korte video vierde The Witcher-seizoen toont Liam Hemsworth als Geralt

Henry Cavill hangt de rol na drie seizoenen aan de wilgen

Nexflix heeft een 'first look'-video uitgebracht van hun serie The Witcher. Daarin is voor het eerst duidelijk Liam Hemsworth in de rol van Geralt of Rivia te zien.

Eerder werd al aangekondigd dat Henry Cavill de rol na drie seizoenen naast zich neer zou leggenen dat Hemsworth het stokje over zou nemen. In onderstaande video is te zien hoe hij dat doet.

Het vierde seizoen wordt tegelijk met het vijfde (en tevens laatste) seizoen van de serie opgenomen. De productie is op moment van schrijven in volle gang. Het vierde en vijfde seizoen behandelen de gebeurtenissen de laatste drie boeken uit de The Witcher-reeks, namelijk Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en Lady of the Lake.

De serie ging in 2019 van start en wist zeker tijdens het eerste seizoen door te breken bij het grote publiek, niet in de laatste plaats omdat het nummer 'Toss A Coin To Your Witcher' viral ging. Het is nog onbekend wanneer het vierde seizoen van The Witcher op Netflix te zien is.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

IK vind het een geweldige serie. Ik ken de boeken en spellen niet. Ik vond het wel jammer dat het einde van seizoen 3 slap eindigde zonder grote veldslag

0
test

Na een seizoen vond ik het wel mooi geweest.

0
test

SMaken verschillen

0

Aanbevolen voor jou