Liam Hemsworth speelt Geralt in seizoen 4 van The Witcher

Liam Hemsworth speelt Geralt in seizoen 4 van The Witcher

Vanaf het vierde seizoen van The Witcher wordt Geralt of Rivia niet meer gespeeld door Henry Cavill. Hij wordt vervangen door Liam Hemsworth.

Dat heeft Netflix bekendgemaakt. "Mijn reis als Geralt of Rivia zat vol met monsters en avonturen, en helaas leg ik mijn medaillon en zwaarden neer voor seizoen 4", laat Cavill weten in een statement. "In mijn plaats neemt de fantastische meneer Liam Hemsworth de mantel van de White Wolf. Ik geef de fakkel door met eerbied voor de tijd die ik heb gespendeerd aan het spelen van Geralt en enthousiasme om Liams interpretatie van een van de meest fascinerende en genuanceerde mannen te zien."

Ook Hemsworth laat van zich horen. "Als een Witcher-fan ben ik in de zevende hemel door de kans om Geralt of Rivia te spelen. Henry Cavill was een geweldige Geralt en ik ben vereerd dat hij de teugels aan mij geeft en me toestemming geeft om de zwaarden van de White Wolf te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur."

Het is nog niet helemaal duidelijk waarom Henry Cavill een stap terug neemt. Vermoedelijk heeft dat te maken met andere rollen die hij speelt. Zo maakte hij onlangs via Instagram bekend dat hij Superman gaat spelen in toekomstige DC-films. Daarnaast is hij gecast voor de Tweede Wereldoorlog-film The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Het duurt nog wel even voordat we Liam Hemsworth als Geralt of Rivia zien. In de zomer van 2023 komt het derde seizoen waarin Geralt of Rivia nog door Henry Cavill wordt gespeeld. Op 25 december van dit jaar komt nog de spin-off The Witcher: Blood Origin uit. Wanneer de opnames voor seizoen 4 starten, is nog niet bekend. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Slechte zet. Het enige wat de serie echt goed maakt is/was Cavill. Schrijvers hadden al bekend gemaakt geen fan te zijn van de boeken en games en dat was er best aan af te zien. Erg zonde. Ik ga het proberen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor helaas was season 2 nog meer all over the place als season 1. Ze proberen de boeken te volgen en ze hebben al moeite om dit gestructureerd te doen en in season 2 hebben ze ook nog eens de meeste episodes uit hun duim gezogen waardoor het nog rommeliger wordt.

0

Aanbevolen voor jou