Game of Thrones-actrice is de verteller in Civilization 7

Game of Thrones-actrice is de verteller in Civilization 7

De game verschijnt op 11 februari 2025 voor pc en consoles

De vertelstem in Sid Meier's Civilization 7 is afkomstig van Gwendoline Christie, die de rol van Ser Brienne of Tarth vertolkte in de HBO-serie Game of Thrones.

Tijdens Civilization-games is het gebruikelijk om een verteller te horen tijdens de gameplay. Deze persoon reageert op de keuzes die de speler maakt. Eerder waren al acteurs als Sean Bean en Leonard Nimoy te horen. In Civilization 7 zal dat dus Gwendoline Christie zijn. In onderstaande trailer staat de vertelstem van de game centraal.

Tijdens Gamescom deze week werd aangekondigd dat Civilization 7 op 11 februari 2025 verschijnt voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Mensen die de Deluxe of Founders Edition van de game reserveren kunnen vanaf 6 februari aan de slag met de game. Ook werd de eerste gameplay getoond.

De Civilization-reeks bestaat al sinds 1991 en inmiddels zijn er meer dan 65 miljoen exemplaren van games uit de serie verkocht. Civilization 6 verscheen in 2016 en is de bestverkochte game in de reeks. In de turn-based strategiegames bouwen spelers hun eigen samenleving op door de jaren heen.

Marvin Toepoel ging onlangs al aan de slag met de game en schreef er een preview over: "Als er één ding duidelijk wordt in onze drie uur in Civilization 7, is dat er veel meer keuzes zijn die juist de doorgewinterde Civ-speler de mogelijkheid geven om hun beschaving te sturen, en er iets unieks van te maken. In die eerste pakweg zeventig beurten zijn er al te veel keuzes om hier allemaal op te kunnen schrijven. ’Narrative keuzes, bijvoorbeeld: wat voor soort toespraak houdt jouw eerste gouverneur? Hoe reageert jouw stad op de eerste natuurramp? Maar er komen ook allerlei quests langs, vaak op basis van jouw speelstijl."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is de 2e GoT Acteur die deze rol op zich neemt :). Uitstekende keus denk ik!

0

Aanbevolen voor jou