Elden Ring-update zorgt voor problemen op Steam Deck

Elden Ring-update zorgt voor problemen op Steam Deck

FromSoftware werkt aan een hotfix

Een gisteren uitgekomen update voor Elden Ring zorgt voor problemen bij sommige mensen die game op Steam Deck spelen.

De update, die gisteren uitkwam, zorgt er onder andere voor dat er nieuwe kapsels aan de game worden toegevoegd en dat het nu mogelijk is om Elden Beast op de rug van Torrent te lijf te gaan.

De patch heeft echter ook een onbedoelde bijwerking voor mensen die de game op de Steam Deck spelen, zo geeft ook FromSoftware toe op social media. Sommige mensen merken dat wanneer ze de game te lang stil laten staan op hun Steam Deck, de game onspeelbaar wordt, doordat de game de knoppen die door spelers worden ingedrukt niet meer registreert. De ontwikkelaar zegt aan een oplossing te werken.

Vandaag is tevens de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree uitgekomen. De uitbreiding kost 39,99 euro en biedt een compleet nieuw verhaal die zich afspeelt in de 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen. Lees hier alles over de uitbreiding. 

Overigens bleek onlangs al dat Shadow of the Erdtree de best ontvangen dlc voor een game ooit is bij recensenten. Ook Marcel Vroegrijk deelde in zijn recensie een 10 uit: "Shadow of the Erdtree is een volledige game die toevallig als dlc voor Elden Ring wordt verkocht. Met z’n ontzettend gelaagde en verbonden spelwereld ben je rustig veertig tot vijftig uur zoet. In die tijd ga je meermaals bij jezelf ten rade wat je nu weer hebt gezien. Een bizar wapen, weer een nieuw gebied, een geheim nog geheimer dan dat eerdere geheim. Met deze uitbreiding vervolmaakt FromSoftware de belofte van Elden Ring: een vrije wereld om te verkennen, zonder dat daarbij de briljante regie van de makers verloren gaat."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

From Software en PC is ook niet een geweldig huwelijk. Ik ben overstapt naar de PS5 omdat de PC maar last bleef houden van stutters en daar ook geen patch voor kwam. Wel een geweldig spel.

0

Aanbevolen voor jou