Dood gewaand Arkham-personage keert terug in Suicide Squad

Dood gewaand Arkham-personage keert terug in Suicide Squad

Suicide Squad speelt zich in hetzelfde universum als de Arkham-spellen af

In een nieuwe video van Suicide Squad: Kill the Justice League is te zien dat een personage die schijnbaar stierf in de Arkham-games toch terugkeert.

Suicide Squad: Kill the Justice League volgt het verhaal uit de Arkham-games op - het spel wordt dan ook ontwikkeld door Rocksteady. In onderstaande video is te zien dat het personage Poison Ivy terugkeert in de nieuwe game. Ze heeft daarbij wel het uiterlijk van een kind gekregen, en herinnert zich de gebeurtenissen uit de Arkham-games ook niet meer. De video kan hieronder bekeken worden.

In Suicide Squad: Kill the Justice League besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

De game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Begin dit jaar werd bevestigd dat er een internetconnectie benodigd is om te spelen, al zal dit ergens na release via een update uitgeschakeld kunnen worden.

Watch on YouTube
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo jammer dat dit een live service game als basis is, want als je ziet hoe mooi de personages zijn en de wereld en dan nog eens goed verhaal had dit zo een perfecte Batman game kunnen zijn als ze gewoon verder gingen op arkham knight.

0
test

Kleine typo in de header. Er staat "stief" wat neem ik aan "stierf" hoort te zijn?

0
test

Yes, thanks voor de heads up!

0

Aanbevolen voor jou