Civilization 7 verschijnt op 11 februari 2025, eerste gameplay getoond

Civilization 7 verschijnt op 11 februari 2025, eerste gameplay getoond

Game komt naar pc en consoles

Sid Meier’s Civilization is vanaf 11 februari 2025 verkrijgbaar, zo is vanavond tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd. Ook werden de eerste gameplaybeelden getoond.

De Civilization-reeks bestaat al sinds 1991 en inmiddels zijn er meer dan 65 miljoen exemplaren van games uit de serie verkocht. Civilization 6 verscheen in 2016 en is de bestverkochte game in de reeks. In de turn-based strategiegames bouwen spelers hun eigen samenleving op door de jaren heen.

Civilization 7 verschijnt zoals gezegd op 11 februari 2025 op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Mensen die de Deluxe of Founders Edition van de game reserveren kunnen vanaf 6 februari aan de slag met de game.

Meteen na Gamescom Opening Night Live werd er een gameplayshowcase rondom het spel uitgezonden, die hieronder ook bekeken kan worden. Lees hier een preview van de game.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

civilization 1. Wat een mooie herinnering. Speelde ik al kind, tiener. Maar denk dat ik nooit precies wist wat te doen. Want soms verkochten steden het een en ander omdat er geld nodig was. En denk dat ik niet doorhad waarom. Maar wel nostalgische momenten beleeft. Mooi dat de serie nog steeds bestaat en Cid Meier nog steeds meedoet. legendarisch voor pc gamen van destijds voor mij.

1

Aanbevolen voor jou