Alle referenties naar Dr. Disrespect zijn uit Rogue Company gehaald

Alle referenties naar Dr. Disrespect zijn uit Rogue Company gehaald

De streamer wordt beschuldigd van versturen van ongepaste berichten naar minderjarige

In navolging van de controverse rondom streamer Guy 'Dr. Disrespect' Beahm is alle content gerelateerd aan hem uit de game Rogue Company gehaald.

Dat heeft ontwikkelaar Hi-Rez Studios laten weten via social media. Beahm heeft eerder met het bedrijf samengewerkt om zijn eigen level en skin via de game te verkopen, maar dat is nu dus niet meer mogelijk. Iedereen die geld uit heeft gegeven aan de bundel met de content ontvangt in-game vergoeding in de vorm van Rogue Bucks. De wijziging is extra opvallend omdat de game al meer dan een jaar niet van een update voorzien was.

Beahm was een van de meest populaire streamers op Twitch, voordat hij in juni 2020 verbannen werd van het platform. Ook werd zijn exclusieve deal met Twitch verbroken. De reden daarvoor werd toen niet naar buiten gebracht. Onlangs beschuldigde een voormalige Twitch-werknemer hem echter van het versturen van seksueel getinte privéberichten naar een minderjarige. Ook zou Beahm hebben geprobeerd met deze persoon af te spreken op TwitchCon.

Midnight Society, de studio die Beahm in 2021 oprichtte en waar hij de pvp-shooter Deadrop mee ontwikkelde, bracht daarna een statement naar buiten waarin duidelijk werd gemaakt dat alle connecties met de streamer verbroken werden. Beahm zelf ontkende de aantijgingen, maar bracht kort daarna toch een statement naar buiten waarin hij toegaf in 2017 privéberichten "naar een individuele minderjarige" te hebben verstuurd. De berichten zouden "teveel richting ongepast leunen".

Sindsdien breken steeds meer bedrijven hun banden met Beahm. Zo kan hij geen inkomsten meer via YouTube genereren, ook niet als hij nieuwe kanalen opricht. Ook wordt hij uit NBA 2K24 gehaald. Meer lezen over de controverse rondom Dr. Disrespect kan in dit artikel.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En terecht, alles van deze Pedofiel mot men verwijderen. Daar wil je als bedrijf niet mee geassocieerd worden.

0

Aanbevolen voor jou