Tony Hawk kondigt nieuwe mobiele game aan | Gamer.nl

Tony Hawk kondigt nieuwe mobiele game aan | Gamer.nl

Skateboard-legende Tony Hawk heeft een nieuwe mobiele game aangekondigd. Hawk maakte dit bekend tijdens een discussie met fans op Instagram.

De aankondiging dook op toen er op Instagram een post verscheen met een afbeelding van het Warehouse-level uit de eerste Tony Hawk Pro Skater op het kanaal 'fuckadvertisements'. Tu en de reacties op die post was Tony Hawk zelf te vinden die met fans in discu ie was over de game. In één van zijn reacties maakte Hawk bekend dat er een nieuwe mobiele game binnenkort gaat verschijnen. Verder liet hij weten dat er binnenkort meer bekend wordt over de mobiele game.

Tony Hawk

Opvallend is dat er eerder dit jaar bekend werd dat de Nederlandse studio RageSquid met Tony Hawk samen wilde werken voor het maken van een nieuwe skateboardgame. In de oproep van Mike Rose, oprichter van de uitgever van RageSquid, gaf hij aan dat Descenders (gemaakt door RageSquid) de hoogst gewaardeerde 'extreme biking game' op Steam was. Daar voegde hij aan toe dat RageSquid van plan was om skateboarden aan te pakken voor hun volgende project. Hawk zelf reageerde zelf niet op de oproep op Twitter. Nu is echter bekend dat er wel degelijk een nieuwe game binnenkort gaat arriveren.

Kort geleden nog dook er op Twitter een mysterieuze post van de Nederlandse ontwikkelaar op met een afbeelding van een skatepark zonder enige beschrijving. Dit kan mogelijk refereren naar de nieuwe mobiele game in samenwerking met Tony Hawk. Aannemelijker is echter dat het gaat om een nieuwe map voor Descenders. In ieder geval horen we binnenkort ongetwijfeld meer informatie over de mysterieuze afbeelding van de Nederlandse ontwikkelaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou