Live om 15:00 - Martin en Cody spelen Apex Legends én checken Last of Us 2-trailer
Nieuws

Live om 15:00 - Martin en Cody spelen Apex Legends én checken Last of Us 2-trailer

Als we iets hebben bewezen de afgelopen tijd, dan is het dat we van alle markten thuis zijn. En dus gaan we vandaag niet alleen Warzone spelen, maar checken Martin en Cody ook de nieuwe trailer van The Last of Us 2.

Ons stream-treintje blijft rollen en we gaan lekker. Sterker nog: we gaan vandaag weer in Warzone duiken én we checken de nieuwe trailer van The Last of Us 2 tussendoor. Dus kom gezellig langs en laat natuurlijk weten wat jij van de nieuwe trailer vindt.

Embed not supported

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Miljoenen spelers verslaan samen Dr. Doom in Fortnite
Nieuws

Miljoenen spelers verslaan samen Dr. Doom in Fortnite

Sinds december vorig jaar waren er niet zoveel gelijktijdige Fortnite-spelers

Het afgelopen weekend is het meest recente seizoen van Fortnite ten einde gekomen in een grootschalig gevecht tegen Marvel-slechterik Doctor Doom.

In totaal deden er 5,6 miljoen mensen mee aan het eindgevecht, dat een uur tijd in beslag nam. Dat leverde de game het hoogste gelijktijdige spelersaantal op sinds december 2023. Naast de grote hoeveelheid spelers werd het eindgevecht ook via diverse livestreams uitgezonden naar geïnteresseerde kijkers.

Hoewel logischerwijs niet alle spelers samen op één server aanwezig waren en elkaar konden zien, droeg elke speler wel bij aan het legen van de overkoepelende levensbalk van Dr. Doom. Hieronder zijn wat beelden van het gevecht te zien.

Fortnite-seizoenen eindigen wel vaker in dergelijke grootschalige gevechten, die veel spelers aantrekken. Het gevecht met Doctor Doom was het einde van het vierde seizoen van chapter vijf, dat afgelopen augustus begon.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Pc-versie Horizon Zero Dawn-remaster vereist PlayStation Network
Nieuws

Pc-versie Horizon Zero Dawn-remaster vereist PlayStation Network

Oorspronkelijke versie van de game niet meer te koop op pc

Hoewel het in de lijn der verwachting lag, is het inmiddels bevestigd dat Horizon Zero Dawn Remastered op pc vereist dat spelers een PlayStation Network-account hebben.

Sony voert deze verplichting schijnbaar bij alle nieuwe releases op pc door, nadat eerder dit jaar controverse ontstond toen de verplichting ruim na release aan Helldivers 2 werd toegevoegd en die keuze kort daarna weer terug werd gedraaid.

Inmiddels kan de oorspronkelijke versie van Horizon Zero Dawn nergens meer op pc gekocht worden - eerst niet via Epic Games Store en inmiddels ook niet meer via Steam - waardoor pc-gamers die het spel willen spelen dus verplicht worden om de remaster aan te schaffen en een gratis PSN-account aan te maken. Een van de belangrijkste problemen die deze verplichting met zich meebrengt, is dat PSN niet in alle landen wereldwijd beschikbaar is, waardoor mensen woonachtig in deze landen ook niet de games kunnen spelen.

De remaster van de PS4-game komt zowel naar PlayStation 5 als pc en is vanaf 31 oktober beschikbaar. Er is meer dan tien uur aan motion capturing opgenomen voor de nieuwe versie van de game, en het spel moet er net zo goed uitzien als vervolg Horizon Forbidden West.

Horizon Zero Dawn kwam in 2017 uit op de PlayStation 4 en werd toentertijd geprezen om de indrukwekkende graphics en de gevarieerde open spelwereld. Ook de gevechten met gigantische robots die veel weghadden van dieren en dinosauriërs spraken tot de verbeelding. Later kwam de game ook uit op pc en ontving de game een PS5-update waardoor het in 4K en 60 frames per seconde draaide. Er is inmiddels ook een vervolg uit op PS5, PS4 en pc – genaamd Horizon Forbidden West. Verder komt later dit jaar Lego Horizon Adventures uit op PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Opnames Until Dawn-verfilming zijn afgerond
Nieuws

Opnames Until Dawn-verfilming zijn afgerond

De film moet in oktober 2025 verschijnen

De opnames voor de film gebaseerd op Until Dawn zijn afgerond.

Dat heeft regisseur David F. Sandberg aangekondigd via Instagram. Sandberg is tevens de maker van horrorfilm Annabelle: Creation en de Shazam-films. Verder is duidelijk dat Peter Stormare een rol heeft in de film. De acteur was al in de game te zien als Dr. Hill en de kans is groot dat hij deze rol opnieuw op zich neemt. Andere castleden zijn Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo en Odessa A’zion. De opnames van de film begonnen afgelopen augustus in Boedapest. De film moet in oktober 2025 in de bioscoop verschijnen.

"Ik verlangde naar het regisseren van nog een horrorfilm na Lights Out en Annabelle: Creation, en deze film verkent de vele geweldige subgenres binnen horror om de meest angstaanjagende ervaring mogelijk te bieden", aldus Sandberg tegen The Hollywood Reporter.

Afgelopen vrijdag kwam er een remake van Until Dawn uit voor PS5 en pc - het origineel verscheen op PlayStation 4. In de game komt een groep jongvolwassenen vast te zitten in een skihut terwijl er iets jacht op hun maakt. Spelers kunnen diverse keuzes maken die invloed hebben op het verhaal en het lot van de personages. Diverse bekende acteurs vertolkten de rollen van de personages in de games, waaronder Rami Malek, Hayden Panettiere en Peter Stormare. Het origineel is ontwikkeld door Supermassive Games, ook bekend van de The Dark Pictures Anthology.

Er gaan overigens geruchten over een vervolg op Until Dawn - onder andere vanwege nieuwe scènes in de remake die daar mogelijk naar hinten.

View post on Instagram
 

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!