Netflix brengt Squid Game-spel later dit jaar uit

Netflix brengt Squid Game-spel later dit jaar uit

De game moet rond de release van het tweede seizoen verschijnen

Het eerder aangekondigde spel gebaseerd op de populaire Netflix-serie Squid Game komt ergens later dit jaar uit.

Dat heeft het bedrijf in een brief naar aandeelhouders naar aanleiding van de cijfers van het tweede fiscale kwartaal laten weten (via Insider Gaming). De game moet ergens later dit jaar rond de première van het tweede seizoen van de serie verschijnen, maar precieze data ontbreekt nog.

Meer informatie over het Squid Game-spel is er nog niet. Squid Game is een populaire Netflix-serie uit Zuid-Korea waarin deelnemers hun leven op het spel zetten om een geldprijs te winnen. Netflix gaf vorig jaar al aan dat het aan een game gebaseerd op de serie werkte. Aangezien Netflix games via mobiel aanbiedt, is het een logische aanname dat het Squid Game-spel ook naar smartphones komt.

Netflix biedt via Netflix Games tientallen games aan. Dit zit inbegrepen bij een regulier Netflix-abonnement en bevat geen advertenties of andere extra kosten. Het laat mensen met een Netlix-abonnement deze spellen op hun mobiel spelen. Afgelopen december gaf het bedrijf nog aan bijna negentig games in ontwikkeling te hebben voor de service. Vorige maand bleek dat de spellen uit Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition samen meer dan dertig miljoen keer waren gedownload via Netflix.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat dit ook echt een game worden die je op PC en console kan spelen, of weer van die mobiele meuk?

0
test

Waarschijnlijk mobiel, gok ik. Games zijn big business geworden sinds season pass, dlc en vooral laatste nieuwigheid van live service games vol microtransacties en cosmetics. Iedereen wilt een vinger in de pap. Reken maar dat een gierig en geldlustig bedrijf als Netflix zo iets van plan is. De zakenmannen wrijven al in hun handen!

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 20 juli 2024 - 15:36]

0

Aanbevolen voor jou