Final Fantasy 14 komt mogelijk naar iOS en Android

Final Fantasy 14 komt mogelijk naar iOS en Android

De mobiele versie zou in samenwerking met Tencent ontwikkeld worden

Square Enix zou wel eens een mobiele versie van de mmorpg Final Fantasy 14 op de planning kunnen hebben.

Dat wordt op het Exputer-forum vermeld. Volgens de schrijver zou de game in samenwerking met Tencent worden ontwikkeld - de bedrijven kondigde in 2018 al een strategische samenwerking aan, hoewel daar officieel nog geen game-aankondiging uit is gekomen. Officieel heeft Square Enix op moment van schrijvennog geen mobiele versie van de game onthuld.

Final Fantasy 14 is op dit moment verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Onlangs kwam de nieuwste uitbreiding voor de mmo, Dawntrail, uit. Dat zorgt voor een toename in spelers, al heeft de regisseur van de uitbreiding zich wel verontschuldigd voor instabiele servers en bugs.

Dawntrail is het begin van een nieuw verhaal binnen Final Fantasy 14 en speelt zich af op het nieuwe continent Tural. De uitbreiding voegt ook Pictomancer en Viper als nieuwe jobs toe aan de game. Daarnaast worden er grafische verbeteringen doorgevoerd. De game is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series-consoles.

Bastiaan Vroegop beloonde de uitbreiding met een 9: "Dawntrail is ruwweg dezelfde game als Endwalker en de vorige uitbreidingen, met een paar kleine nuances en verschillen. Dat kun je saai vinden, maar onder de streep is dit alsnog het beste dat je op dit moment op mmorpg-gebied kunt vinden. Het is in elk geval meer dan genoeg voor trouwe spelers die toe zijn aan nieuwe content."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou