Dr. Disrespect hint naar comeback na ongepaste berichten richting minderjarige

Dr. Disrespect hint naar comeback na ongepaste berichten richting minderjarige

De streamer gaf eerder dit jaar na publieke beschuldigingen toe dat hij schuldig was

Dr. Disrespect - echte naam Guy Beahm - gaat waarschijnlijk weer streamen nadat hij eerder dit jaar stopte vanwege het versturen van ongepaste berichten naar een minderjarige.

Eerder dit jaar beschuldigde een voormalige Twitch-werknemer hem van het versturen van seksueel getinte privéberichten naar een minderjarige. Ook zou Beahm hebben geprobeerd met deze persoon af te spreken op TwitchCon. Dit zou er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat hij in 2020 werd verbannen van Twitch. Kort na de beschuldigingen gaf Beahm toe dat hij inderdaad ongepaste berichten naar een minderjarige had gestuurd.

Inmiddels hint Beahm al enige tijd naar zijn terugkeer als streamen, en gisteren bevestigde hij min of meer dat hij weer gaat streamen. Het is op moment van schrijven niet bekend waar en hoe. Het zal echter voor het eerst zijn dat hij streamt sinds de beschuldigingen naar buiten kwamen.

Hoe dan ook hebben de meeste bedrijven en sponsoren alle banden met hem verbroken. Zo kan hij geen inkomsten meer genereren via YouTube, en heeft zijn ontwikkelstudio Midnight Society ook aangegeven niets meer met hem te doen. Meer over de controverse rondom Dr. Disrespect kan hier gevonden worden.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmmm, wel toevallig dat hij terug is van vakantie net nu ook de schoolvakanties zijn afgelopen...

5
test

ok die vond ik wel erg grappig XD

0
test

Kratje bier dat deze man een ruk naar anti-woke en anti-cancel-cultuur gaat doen. "Je mag tegenwoordig ook niks meer zeggen van de snowflakes" type beat, zeg maar.

0

Maar alsnog zou ie gelijk hebben.

-1
test

@Cronic Oh ja? Dus jij keurt dat pedofiele gedrag van de beste man goed? Nice to know.

0

want zijn gedrag was ok volgens jou? Zegt heel veel over jou

1

Aanbevolen voor jou