Budget van Bioshock-film is geslonken

Budget van Bioshock-film is geslonken

Het is nog altijd niet bekend wanneer de film moet verschijnen

Netflix werkt nog steeds aan de in 2022 aagenkondigde Bioshock-film, maar het budget is in de tussentijd wel geslonken.

In het verleden werd gemeld dat het budget van de verfilming erg hoog lag, maar volgens producent Roy Lee is daar inmiddels wel wat van afgehaald. Dat meldde hij tijdens een San Diego Comic Con-panel (via Variety).

De veranderingen in budget komen volgens Lee door de nieuwe leiding bij Netflix. De voormalige baas van filmcontent, Scott Stuber, is inmiddels vervangen door Dan Lin. Blijkbaar is Lin wat voorzichtiger met het uitgeven van budget. Het geldt dus waarschijnlijk niet alleen voor de Bioshock-film. Het moet er in ieder geval voor zorgen dat het een ingetogenere, persoonlijkere film wordt.

Meer nieuwe info over de film werd overigens niet gegeven - alleen een bevestiging dat hij nog altijd in de maak is. In 2022 gaf regisseur Francis Lawrence (Constantine, I Am Legend) aan een groot fan van de games te zijn en dat Bioshock-bedenker Ken Levine ook meehelpt aan de film. Michael Green - bekend van Blade Runner 2049 en Logan - schrijft het script.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Blijkbaar is Lin wat voorzichtiger met het uitgeven van budget" - dat is hij zeker, bijna de hele anime output van Netflix is stopgezet. Tot mijn spijt, want er zaten best wel pareltjes tussen.

0
test

Word geproduceerd door netflix! Dan word het volgestopt met politieke DEI onzin, en nu zeker met dit bericht, grote kans dat een drama serie word, alle big daddy,s worden vrouwen, de hoofdrol spelers zijn vrouwelijk en alle blanke mannen zijn te stom en te bang om een kracht te gebruiken en uiteraard halen ze het end van de serie niet., ik heb trouwens niks tegen vrouwen in series of films zoals alien(s), tomb raider, rogue one en noem er nog maar een paar op zijn fantastisch(voordat alle toetsenbord riddertjes brandende vingertjes krijgen).. .. ik hoop echt dat de DEI niet gebeurt, het zou toch fantastisch zijn als dit een goede serie zou zijn met materiaal uit de films, ik blijf hoop hebben.

0

Aanbevolen voor jou