Regisseur Bioshock-film is erg enthousiast over de game

Regisseur Bioshock-film is erg enthousiast over de game

Francis Lawrence, de regisseur van de aankomende Bioshock-film, is erg te spreken over de game waarop de film gebaseerd is.

Dat laat hij weten in een interview met Collider. "Ik denk dat het een van de beste games is die ooit is gemaakt. Het is visueel gezien ook een van de meest unieke games ooit gemaakt. Het thema spreekt mij ook erg aan. Er zitten echte ideeën en filosofieën in verwerkt, en daar is erg goed over nagedacht."

Hij vervolgt: "Veel games hebben een geweldige spelwereld, of een geweldig hoofdpersonage, of geweldige situaties, maar ze bevatten vaak niet de ideeën, het gewicht dat Bioshock wel heeft. Het zijn de echte ideeën en filosofieën vermengd met de ongelooflijke stijl. Ik hou ook erg van de combinatie van genres, het idee dat het een 'period piece' is, maar ook lichaamshorror en sci-fi bevat. Het is een geweldige combinatie en ik denk dat het erg uniek, mooi en vermakelijk kan worden."

Ken Levine, de bedenker van Bioshock, helpt volgens Lawrence ook mee aan de Bioshock-film, dat in samenwerking met Netflix en Take-Two wordt gemaakt. Michael Green - bekend van Blade Runner 2049 en Logan - schrijft het script. Regisseur Francis Lawrence is bekend van films als I Am Legend, The Hunger Games en Constantine. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar de productie is nog in een vroeg stadium.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat is leuk maar dat was de regisseur van Silent Hill ook en die wist ondanks dat een aardige horror film te produceren maar een matige Silent Hill verfilming. Je kunt onder het gewicht van een studio geen goede game verfilming maken.

0

@gimbal2 Zeker als het een film met een wat groter budget is gaat de studio zich er vaak mee bemoeien dan wordt het er vrijwel alleen maar slechter van

0
test

Het ene spel leent zich beter voor een verfilming dan het andere. Dat films als Street Fighter, Super Mario Bros. en Mortal Kombat geen succes werden, mag geen verrassing zijn. Bioshock daarentegen... Daar kun je echt wel wat mee. Ik ben benieuwd in elk geval!

0

@Michael-Raymond-Clayton De eerste Mortal Kombat film was een enorm succes hoor. Street Fighter (en nog erger: Double Dragon...) net wat minder. Het (Street Fighter) is dan ook een film van veel rare keuzes. Stop je van Damme in de film, laat je hem letterlijk 1 roundhouse kick doen in de hele film. Stop je Kylie Minogue in de film, en die verdwijnt dan van het scherm voor het grootste deel van de film. Stop je het Blanka personage in de film, en die ... bestaat dan alleen maar om te sterven. Geen episch gevecht van monster VS mens. Het is maar een halve film eigenlijk.

0
test

@gimbal2 oh nee, was dat gedrocht werkelijk een succes?! Heb het niet gecontroleerd maar dacht dat dat toch onmogelijk het geval kon zijn, haha. Sorry!

0

Aanbevolen voor jou