Balatro vanaf 26 september verkrijgbaar op iOS, Android en Apple Arcade

Balatro vanaf 26 september verkrijgbaar op iOS, Android en Apple Arcade

Nu hoef je echt nooit meer te stoppen met spelen

De populaire roguelike pokergame Balatro is vanaf 26 september verkrijgbaar op iOS, Android en Apple Arcade.

Dat hebben uitgever Playstack en ontwikkelaar LocalThunk aangekondigd. Het was al bekend dat er aan een mobiele versie van het spel werd gewerkt, maar nu is er dus een releasedatum bekend. De game gaat ongeveer 10 euro kosten op de App Store en Google Play Store.

Balatro is een roguelike waarin spelers decks bouwen en pokeren. Men kan verschillende soorten kaarten verkrijgen en daarmee combo's creëren om hoge scores te halen. De game is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Mac.

Ron Vorstermans gaf het spel een 9 in de Gamer.nl-review: "Er zal wellicht teleurstellende dlc komen, er zullen tijden komen dat het spel nergens meer wordt genoemd, maar Balatro zal er altijd voor je zijn als je even niets te doen hebt. Dit is zo’n game waarvan het simpele concept zich leent voor bijna onbegrensde diepgang. Zelfs na tientallen uren spelen weet deze roguelite deckbuilder je te verrassen met strategieën waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren."

Overigens kwam onlangs een gratis update voor Balatro uit waarmee cross-overs met The Witcher, Vampire Survivors, Among Us en Dave the Diver zijn toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou