Zelda: Echoes of Wisdom twee weken voor release gelekt

Zelda: Echoes of Wisdom twee weken voor release gelekt

Kijk uit voor spoilers

Twee weken voordat de game officieel uitkomt, wordt er op internet al illegaal een ROM van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom verspreid.

Dat melden diverse mensen, waaronder YouTuber Nintendo Prime. Hij zou hebben bevestigd dat de lek echt is. De YouTuber heeft er voor gekozen geen beeldmateriaal van de game of de ROM zelf te verspreiden, aangezien dat illegaal is. Fans worden dan ook geadviseerd uit te kijken voor mogelijke spoilers online.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september uit voor de Nintendo Switch. In de game hebben duistere kloven veel mensen opgeslokt, waaronder Link. Het is aan Zelda om eropuit te trekken en haar koninkrijk van Hyrule te redden. Dat doen spelers mede met de toverstaf van Zelda. Daarmee kan ze allerlei objecten en vijanden uit de spelwereld kopiëren. Op die manier kunnen diverse puzzels opgelost worden en vijanden worden verslagen. Gisteren kwam er nog een nieuwe trailer van de game uit.

Jacco Peek speelde onlangs de game al en is positief in zijn preview: "Met een van de meest creatieve teams ter wereld verwachten we onder de streep maar weinig obstakels. Op z’n slechtst wordt Echoes of Wisdom een goed gevonden puzzelgame, en op z’n best de kroon die prinses Zelda al decennialang verdient."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou