Zelda: Echoes of Wisdom-overzichtstrailer zet de Switch-game uiteen

Zelda: Echoes of Wisdom-overzichtstrailer zet de Switch-game uiteen

Het spel verschijnt op 26 september

Nintendo heeft een uitgebreide overzichtstrailer van het aankomende The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom gedeeld.

In de trailer wordt verteld en getoond wat spelers van de game te wachten staat. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom werd eerder deze zomer tijdens een Nintendo Direct-presentatie onthuld. In de game hebben duistere kloven veel mensen opgeslokt, waaronder Link. Het is aan Zelda om eropuit te trekken en haar koninkrijk van Hyrule te redden.

Dat doen spelers mede met de toverstaf van Zelda. Daarmee kan ze allerlei objecten en vijanden uit de spelwereld kopiëren. Op die manier kunnen diverse puzzels opgelost worden en vijanden worden verslagen.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september uit voor de Nintendo Switch. Op diezelfde dag komt ook een nieuwe Nintendo Switch Lite uit. De Nintendo Switch Lite Hyrule Edition is versierd met de Hylian Crest en is gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie.

Jacco Peek speelde onlangs de game al en is positief in zijn preview: "Met een van de meest creatieve teams ter wereld verwachten we onder de streep maar weinig obstakels. Op z’n slechtst wordt Echoes of Wisdom een goed gevonden puzzelgame, en op z’n best de kroon die prinses Zelda al decennialang verdient."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is er ook een engels sprekende overzichtstrailer?

0

Ja, op het Amerikaanse Twitter account van Nintendo.

1
test

Thx, dat NL is altijd zo tenenkrommend om naar te luisteren. :D

0

Ik kan echt niet meer wachten op deze game! Helaas lijkt ie wel alweer gelekt te zijn, zoals zo’n beetje iedere Switch game…

0

Aanbevolen voor jou