Gotham Knights komt mogelijk naar Nintendo Switch

Gotham Knights komt mogelijk naar Nintendo Switch

Switch-versie wordt genoemd op website van ESRB

Een leeftijdsclassificatie voor een Nintendo Switch-versie van Gotham Knights is in de Verenigde Staten opgedoken.

De ESRB, de organisatie in de Verenigde Staten die leeftijdskeuringen aan games geeft, noemt namelijk een Switch-versie. Dat is opvallend, omdat deze versie niet officieel is aangekondigd.

Gotham Knights kwam afgelopen jaar uit op PlayStation 5, Xbox Series en pc. De game ontving van Lars Cornelis een 6: "Gotham Knights hangt aan elkaar van de vreemde ontwerpkeuzes. Of het nou om de open wereld gaat, het vechtsysteem, of zelfs de co-op: het is allemaal net niet diep genoeg uitgewerkt. De potentie zit er wel en wie zelf zoekt, vindt wat krenten in de batpap, maar het zou niet nodig moeten zijn om zelf zo te graven naar de hoogtepunten. Gotham Knights is de superheldengame die we verdienen noch nodig hebben.

Fans speculeren dat de Switch-versie van het spel tijdens een aankomende Nintendo Direct wordt aangekondigd. Volgens geruchten zendt Nintendo ergens deze week een nieuwe Direct uit, al is dat op moment van schrijven nog niet bevestigd.

Overigens werd eerder ook Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch aangekondigd. Die collectie bevat de spellen Batman: Arkham Asylum, Arkham City en Arkham Knight en komt op 13 oktober uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De Batman trilogie snap ik dat deze naar de switch komt, die zijn van 1 en 2 generaties geleden. Maar Gotham Knights werd veel minder ontvangen én deze loopt op de huidige generatie consoles verschrikkelijk. Of is dit inmiddels verbeterd via updates?

0
test

Gotham Knights draait 30 fps op de moderne consoles. Ik heb het spel helemaal uitgespeeld. De game is op de PS5 en de Xbox Series S/X (waar ik de game op heb gespeeld) prima te doen. Er zijn teveel horrorverhalen dat Gotham Knights onspeelbaar zou zijn. Dat is onjuiste informatie, de game draait prima, en er zijn wat patches geweest. Ik vraag me wel af hoe ze deze enorme open wereld goed draaibaar gaan maken op een handheld zoals de Nintendo Switch. Dit platform is immers minder krachtig dan de moderne consoles. We zullen zien.

[Reactie gewijzigd door Hellspawn op 11 september 2023 - 10:20]

0
test

Arkham Knight had ook een grote open wereld dus ik ben benieuwd hoe de Switch die aanpakt.

0

Aanbevolen voor jou