Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct wordt volgende week uitgezonden

Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct wordt volgende week uitgezonden

De afgelopen jaren zond het bedrijf ook in september een Direct uit

Volgens geruchten wordt er in de week van 11 september een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden.

Dat claimt de Spaanse website Universo Nintendo te hebben vernomen van bronnen. Ook insider Nate the Hate claimt dat de Direct ergens "binnenkort" getoond wordt, al geeft hij geen indicatie van een precieze week.

Verdere informatie is er nog niet op moment van schrijven, laat staan een bevestiging van Nintendo. Zo is ook niet duidelijk of het om een reguliere Direct of een Mini gaat, als de Direct überhaupt echt bestaat.

Het ligt echter wel in de lijn der verwachting dat Nintendo een nieuwe Direct uitzendt. Traditiegetrouwe doet het bedrijf dit jaarlijks in september, nog voordat Tokyo Game Show van start gaat. Die beurs opent op 21 september zijn deuren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ook een kapotte klok heeft twee keer per dag gelijk. September is de historisch een maand geweest met een Direct, dus om nu te gaan roepen "er komt een Direct!" is easy-mode om geloofwaardigheid te genereren.

0
test

Behalve als alle wijzers eraf zijn gevallen.

0
test

Ik verwacht er in ieder geval niet super veel van. Kan me niet voorstellen dat ze de nieuwe Switch al gaan laten zien en ik verwacht ook niet dat er voor deze Switch nog super veel nieuwe titels gaan komen. Misschien wat meer info van de Peach game en Luigi’s Mansion. Wellicht de remaster van Metroid Prime Echoes. Stiekem hoop ik ook nog op een The Windwaker en Twilight Princess HD. Vooral die eerste zou ik graag nog eens spelen. Ik heb die nooit afgemaakt omdat t me destijds niet zo kon bekoren met het varen. Maar mss is een nieuwe kans wel op z’n plaats. Maar dan wel liever in HD.

0
test

Heb je de Wii U remake al wel eens gespeeld? Dat nieuwe zeil maakt het allemaal wel een stuk beter te doen namelijk.

0
test

nee daarom hoop ik ook op een versie voor de switch. Ik heb wel een Wii U en ik overwoog m laatst te kopen, maar zou het jammer vinden als ie daarna ook nog voor de switch komt.

0
test

Zelda ports zouden leuk zijn. Ik hoop zelf altijd dat ze Xenoblade Chronicles X op de switch uitbrengen.

0

Aanbevolen voor jou