Gerucht: Spaanse studio heeft Nintendo Switch 2-dev kit ontvangen
Nieuws

Gerucht: Spaanse studio heeft Nintendo Switch 2-dev kit ontvangen

De opvolger van de Joy-Cons zou nog geheim worden gehouden

Een Spaanse ontwikkelaar zou een development kit van de nieuwe Nintendo-console - de opvolger van de Switch - hebben ontvangen.

Dat claimt insider Nash Weedle te hebben vernomen. Hij lekte eerder ook al het bestaan van de Switch-game Metroid Dread uit. Volgens hem heeft een Spaanse studio de development kit van de de nieuwe console gekregen van Nintendo. Dit zou wat de insider betreft betekenen dat het niet lang meer kan duren voordat het systeem wordt onthuld.

De insider heeft ook een video geliked waarin wordt gemeld dat de Switch Pro Controller gebruikt wordt met de dev kit, zodat de opvolgers van de Joy-Con niet uitlekken. Het is echter niet bekend hoe men aan deze informatie is gekomen.

Op plekken als gameforum ResetEra wordt gespeculeerd dat de ontwikkelaar die de dev kit mogelijk in handen heeft, MercurySteam is. Deze Spaanse ontwikkelaar was verantwoordelijk voor Metroid Dread.

Hoe dan ook is vooralsnog niets bevestigd. Wel is het zo goed als zeker dat Nintendo aan een nieuwe console werkt. Onlangs gaf het bedrijf nog aan dat het Nintendo Accounts wil gebruiken om de transitie van de Switch naar de nieuwe console zo soepel mogelijk te laten verlopen. Activision Blizzard-CEO Bobby Kotick vergeleek onlangs tijdens de rechtszaak tussen Microsoft en de Federal Trade Commission de nieuwe Nintendo-console qua pure kracht met de PlayStation 4 en Xbox One.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Win Metaphor: ReFantazio voor de PS5
Nieuws

Win Metaphor: ReFantazio voor de PS5

Verken een nieuwe wereld

Persona-ontwikkelaar Atlus brengt deze week Metaphor: ReFantazio uit. Samen met bol mogen wij een exemplaar van de game voor de PS5 weggeven, zodat misschien jij wel een geheel nieuwe fantasiewereld kunt ontdekken.

In een aantal opzichten is Metaphor: ReFantazio te beschrijven als Persona in een fantasy-setting. Als we de review van onze Erik Nusselder daarentegen mogen geloven, doet de nieuwe rpg van het bedrijf ook een aantal dingen anders. Sterker nog, Metaphor overstijgt het paradepaardje van Atlus zelfs op een aantal vlakken:

“Metaphor: ReFantazio zet gedurfde stappen met een compleet nieuwe fantasywereld, filosofische vraagstukken, een uitgebreid vechtsysteem vol verschillende opties en een buitengewoon intrigerend verhaal.”

In het spel bestuur je een jongen van de zogenaamde Elda-clan. Hij gaat op avontuur om de vloek op de kroonprins van Euchronia - het land waarin de game zich afspeelt - op te heffen. Gedurende de reis komt hij in contact met nieuwe metgezellen die hem bijstaan.

Wat moet je doen om Metaphor: ReFantazio te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers), vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Klik hier om het formulier in te vullen.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Herfstuitverkoop op PlayStation Store van start
Nieuws

Herfstuitverkoop op PlayStation Store van start

Met o.a. Hogwarts Legacy, Borderlands 3, Red Dead Redemption 2 en Hi-Fi Rush

De herfstuitverkoop op de PlayStation Store op PlayStation 5 en PlayStation 4 is begonnen.

Er staan meer dan 2700 games, uitbreidingen en in-game items in de uitverkoop op de PlayStation Store. Op deze manier kunnen eigenaren van een PlayStation 5 of PlayStation 4 geld besparen op de aanschaf van nieuwe digitale games.

Onder de afgeprijsde games vallen Hogwarts Legacy voor 20,99 euro, Red Dead Redemption 2 voor 19,79 euro, Hi-Fi Rush voor 17,99 euro, Borderlands 3 voor 6,99 euro, Tekken 7 voor 9,99 euro, Cuphead voor 13,99 euro, The Outer Worlds voor 14,99 euro en Star Wars Jedi: Survivor voor 31,99 euro.

Alle deals kunnen hier bekeken worden.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Gamers volgen orkaan Milton via Microsoft Flight Simulator
Nieuws

Gamers volgen orkaan Milton via Microsoft Flight Simulator

De game bevat live weersimulatie

Diverse gamers volgen de storm Milton, die vannacht de staat Florida in de Verenigde Staten bereikte, op de voet via Microsoft Flight Simulator.

De simulatiegame simuleert namelijk live het weer, waardoor de storm dus ook in-game zichtbaar is. Zo zijn op het officiële forum screenshots van de storm in de game te zien, en wordt de virtuele storm ook in de onderstaande video's bezocht.

Orkaan Milton kwam afgelopen nacht aan land in de Amerikaanse staat Florida, en heeft al meerdere levens geëist. Op dit moment is niet bekend om hoeveel levens het precies gaat. Ook zitten ruim twee miljoen huishoudens zonder stroom.

Het nieuwste deel binnen Microsofts vliegtuigsimulatiefranchise, Microsoft Flight Simulator 2024, verschijnt op 19 november voor pc en Xbox Series-consoles. Meer informatie is hier te vinden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!