Game info

Syphon Filter: Logan's Shadow

In Syphon Filter: Logan's Shadow zit hoofdpersonage Gabe Logan met zichzelf in de knoop. Tijdens een bepaalde missie krijgt hij het gevoel dat zijn partner, Lian Xing, een dubbelagent kan zijn. In de game kom je langs locaties als de woestijn en een geschonken schip, waarin Gabe dankzij een aantal nieuwe trucjes zijn vijanden nog fijner kan afmaken. Denk daarbij aan de mogelijkheid om de nek van de vijand te breken. Dit heeft als voordeel dat het geruisloos gaat en dat vijanden dus geen alarm zullen slaan omdat ze een vreemd geluid horen. Mocht Gabe in een vuurgevecht raken met meerdere vijanden, dan kan hij een van de vijanden oppakken en als levend schild gebruiken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Met Syphon Filter: Logans Shadow weet Sony het niveau van de reeks hoog te houden. Alle elementen die goed werkten zijn erin gehouden en bovendien zijn er nieuwe elementen toegevoegd die van minimaal matig tot goed werken. Vooral de blind fire-optie weet goed aan te sluiten op de bestaande besturing. Met alle opties van een volwaardige online consolegame kan de liefhebber die zich langer wil bezighouden met de game zich vermaken. Wederom een toppertje.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Grafisch top. Hoge production value. Complete online mode. Goede toevoegingen aan gameplay
    • Standaard besturing is niet de makkelijkste. AI niet snugger

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord