Game info

Saints Row 2

Vijftien jaar na de explosie waarmee Saints Row eindigde word je wakker in de gevangenis. Je bent echter niet vergeten hoe je daar bent beland en zint op wraak. De speler keert in de rol van de hoofdpersoon na een succesvolle ontsnappingspoging terug in de stad Stillwater, dat na al die jaren enorm is veranderd. De Saints, je oude bende, bestaat niet meer en het is dan ook aan jou om hen weer in ere te herstellen en iedereen die jou heeft verraden hun verdiende loon te geven. Saints Rows 2 biedt volledige vrijheid in de meerdere districten van Stillwater, waar je met een groot scala voertuigen zoals boten, helikopters, auto’s, vliegtuigen en motoren aan de slag kunt. Door missies aan te nemen en deze uit te voeren ontvouwt het verhaal zich steeds verder en neem je stukje bij beetje Stillwater over, om uiteindelijk de machtigste bende te vormen in de stad. De game biedt de speler, net als in het eerste deel, de mogelijkheid om zijn of haar personage uitvoerig aan te passen. Behalve kleding, uiterlijk en stem, zijn ook je woning - de crib - en zelfs je auto helemaal aan te passen naar jouw eigen wensen. In de coöperatieve modus kun je samen met een vriend ervoor zorgen dat de Saints weer hun rechtvaardige plek in Stillwater terugverdienen. Online kun je het in de stad opnemen tegen spelers van over de hele wereld om te laten zien wie de koning van Stillwater is.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Saints Row 2 is op de consoles misschien een enorm vermakelijke game, op de PC slaat de game als een tang op een varken. De systeemeisen zijn onnodig hoog, de framerate is laag, de voertuigen slingeren van hot naar her en in iedere hoek is wel een bug te vinden. Deze PC-port is Saints Row 2 onwaardig.</p>
    Score: 60 Oké
    • Saints Row 2 is en blijft erg vermakelijk
    • Te hoge systeemeisen. Slechte besturing. Lage framerate. Erg buggy

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots Xbox 360


Screenshots PC


Screenshots Mobiel


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord