Game info

Madballs in...Babo:Invasion

Madballs in...Babo:Invasion (MiBI) is gebaseerd op de Madballs-speelgoedlijn uit de jaren '80. De game kent personages als Oculus Orbus en Horn Head, die de wapens ter hand nemen en het in driedimensionale gevechtsarena's tegen elkaar opnemen. MiBI is een actievol schietspel waarin spelers eigen gevechtsomgevingen kunnen creëren door verschillende maps over elkaar te leggen. Hierdoor zijn vele combinaties te maken en is elk gevecht anders. De game is met vier spelers te spelen in een coöperatieve modus of met maximaal zestien spelers tegen elkaar. Iedereen kan hierbij zijn eigen Avatar gebruiken om zijn personage een eigen uiterlijk te geven.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Madballs in Babo: Invasion is een erg vermakelijk, maar simpel spelletje. De game bevat een robuust singleplayergedeelte, bovenop uitgebreide multiplayermodi. Helaas wordt de volledige potentie van de multiplayer niet gehaald doordat er in dit gedeelte maar weinig mensen te vinden zijn, en dat is gewoon jammer.</p>
    Score: 70 Goed
    • Veel en diverse wapens. Originele personages. Multiplayer is leuk
    • Simpel. Multiplayer weinig gespeeld

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord