Game info

Limbo

In de game Limbo speel je een jongen binnen een zwart-witwereld waar je je weg moet vinden via het springen van platform naar platform en verschillende puzzels op moet lossen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Limbo danst tussen hemel en hel op aarde. De zorgvuldig gechoreografeerde spelbelevenis stijgt regelmatig tot ongekende hoogte, maar houdt je aan de grond genageld. Het is een zuivere kunstuiting, gegoten in een sobere mal van spelmechanismes. Nu mag de kunst in Limbo tijdloos zijn, de speelduur is dat niet. Na schamele uurtjes kun je de controller alweer weg leggen, maar gelukkig zal Limbo je nog lang daarna bijblijven.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Minimalisme op zijn best, kunstzinnig, audiovisueel pareltje, geeft stof tot nadenken
    • Behoorlijk aan de korte kant, latere puzzels doen afbreuk aan beleving

Artikelen

Screenshots Download


Screenshots Xbox Live Arcade


Screenshots PlayStation Store


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord