Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Codename: Panzers Phase Two

Codename: Panzers Phase Two is alweer het tweede deel in de Panzers-serie. Het eerste deel, Panzers Phase One, werd op InsideGamer met een 7.5 beoordeeld en kreeg eigenlijk bij alle pers een gematigd positief resultaat. De conclusie? Reden genoeg om een tweede deel op de markt te brengen. CDV heeft dan ook als doel gesteld de voorganger te overtreffen, met Codename: Panzers Phase Two. Het strategiespel dat zich afspeelt gedurende de Tweede Wereldoorlog, ziet er dit keer echt verschrikkelijk mooi uit dankzij de Gepard Engine. Maar dat is niet alles, het spel is ook een stuk gevarieerder geworden. Kijk niet raar op als je het ene moment een dorp moet verdedigen en het andere moment te voet gebieden moet doorkruisen. De gebieden waarin je terecht komt zijn onder andere Noord-Afrika, de Balkan en andere plaatsen rond de Middellandse Zee. Codename: Panzers Phase Two ligt vanaf 22 juli in de winkels en is exclusief verkrijgbaar voor de PC.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Codename Panzers: Phase Two is een matige game, zoals de meeste van CDV. De setting is niet erg origineel, net als eigenlijk de rest van de game. Gameplay, graphics en sounds die al allemaal vaker en veel beter uitgevoerd zijn. Heb je echter niets te doen, zijn strategiegames in de Tweede Wereldoorlog helemaal je ding, dan is Codename Panzers: Phase Two misschien toch perfect voor je.</p>
    Score: 60 Oké
    • Oude, vertrouwde gameplay-elementen
    • Weer de Tweede Wereldoorlog. Weinig originele gameplay

Artikelen