Game info

Axel & Pixel

Axel & Pixel is een point-and-click adventure waarin spelers een artiest en zijn hond door allerlei omgevingen begeleiden. Onderweg stuit de speler op allerlei puzzels.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>De prachtige stijl en de leuke animaties, is het enige wat Axel & Pixel enigszins overeind houdt. De gameplay zelf bestaat uit het aftasten van het scherm op bruikbare voorwerpen en er vervolgens op klikken. Van puzzels is geen sprake. Voor de jongste gamers zorgen de te moeilijke minigames en misplaatste Quick Time Events voor een struikelblok. Axel & Pixel is alleen leuk om naar te kijken. Hoeveel plezier je uit de achtergronden en animaties haalt, bepaalt of het voor jou de moeite is.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Prachtige achtergronden en animaties. Fantasierijk en kunstzinnig
    • Puzzels zijn geen puzzels. Minigames zijn te lastig voor kinderen. Voor wie is dit eigenlijk bedoeld?

Artikelen

Screenshots Xbox Live Arcade


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord