Game info

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland is gebaseerd op de gelijknamige film van Tim Burton. De PC-game volgt de verhaallijn van de film die zich een aantal jaren afspeelt na het originele verhaal van Through The Looking Glass. Alice neemt het op tegen de legioenen van het leger van de Red Queen door middel van het oplossen van puzzels en via platformelementen waarbij gerend en gesprongen dient te worden. Verschillende personages uit de film zijn ook in de game aanwezig. Zo helpt de Mad Hatter je met verborgen omgevingen te vinden en de Cheshire Cat kan objecten laten verdwijnen en verschijnen. Naast de verhaallijn uit de film worden er in de game ook een aantal nieuwe plaatsen toegevoegd die het verhaal uitbreiden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Alice in Wonderland doet een aantal typische filmgamedingen fout, en een paar dingen juist verrassend goed. De basisgameplay stelt eigenlijk niet zoveel voor en de gevechten zijn ronduit slecht en enorm repetitief, maar de spelwereld is erg mooi weergegeven en het verhaal wordt op een leuke manier uit de doeken gedaan. Fans van de film kunnen deze game het voordeel van de twijfel geven.</p>
    Score: 60 Oké
    • Diverse en grafisch mooi weergegeven spelwereld, verhaal en personages goed in game verwerkt
    • Gameplay-elementen onvoldoende uitgewerkt, gevechten saai en slecht, upgrade-systeem onintelligent

Artikelen

Screenshots Mobiel


Screenshots Wii


Screenshots Nintendo DS


Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord