Game info

Age of Empires III: The Asian Dynasties

Age of Empires III: The Asian Dynasties is de tweede uitbreiding voor Age of Empires III. In de uitbreiding kun je spelen met drie Aziatische beschavingen: Japan, India en China. Met deze beschavingen en hun leiders moet je ten strijde trekken in het Verre Oosten. Elke beschaving in The Asian Dynasties heeft unieke groeperingen, legers, wonderen (in totaal vijftien nieuwe) en gebouwen waarin de verschillende culturen tot uiting komen. Bovendien bevat de uitbreiding nieuwe gameplayelementen op het gebied van overwinnen en handel.

Nieuwste review

Ben je een Age of Empires-fan in hart en nieren, dan heb je aan The Asian Dynasties een hele goede. De drie nieuwe beschavingen voelen echt anders aan en zijn een warme toevoeging aan het spel. Minder bekend met de serie maar toch geïnteresseerd? Probeer dan het Age of Empires III-pakket (het origineel + The Warchiefs) op de kop te tikken, samen met deze uitbreiding: leuke speeluurtjes gegarandeerd. De vraag is alleen wel of je die nog wel hebt dit najaar.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • De drie nieuwe beschavingen. Het spel speelt nog steeds lekker weg. Ook voor oudere computers goed te verdragen
  • Minpunten
  • Singleplayer-campagnes weinig bijzonder. Op introtheme na dezelfde muziek en geluidjes.... ... en weer die stemmetjes!

Artikelen

Screenshots