Nieuws
Fortnite

Epic gaat updates voor content in Fortnite: Battle Royale compleet veranderen

En High Explosives-modus keert terug

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games heeft aangekondigd dat het updatesysteem voor content in Fortnite anders wordt ingericht.

De ontwikkelaar laat weten het vanaf nu elke week nieuwe content naar de game brengt zonder gebruik te maken van een hele update. Volgens Epic geven deze Content Updates de ontwikkelaar de kans om complexe bugs beter uit het spel te halen, terwijl het elke week leuke nieuwe content toevoegt.

Een voorbeeld van de nieuwe content die aan de Battle Royale-modus van Fortnite is toegevoegd is de Vending Machine. Deze verkoopautomaten kwamen afgelopen week voor het eerst aan het licht toen een speler door een glitch onder een rots nabij Loot Lake terecht kwam en hier het apparaat ontdekte. Dinsdag kondigde Epic de Vending Machine officieel aan en de ontwikkelaar laat vandaag weten wat precies de bedoeling van de machine is.

Spelers kunnen op veel verschillende locaties op de map een Vending Machine tegenkomen en hierbij bouwmaterialen inruilen voor drie verschillende deals, voor hout, steen of metaal, die willekeurig worden gekozen per machine.

  • Items found in a Common (white) version will cost 100 materials.
  • Items found in a Uncommon (green) version will cost 200 materials.
  • Items found in a Rare (blue) version will cost 300 materials.
  • Items found in a Epic (purple) version will cost 400 materials.
  • Items found in a Legendary (gold) version will cost 500 materials.


Er is geen limiet voor spelers om items aan te schaffen uit de Vending Machines.

Verder keert de tijdelijke Last Team Standing-modus High Explosives terug in Fortnite: Battle Royale. De modus kwam in december naar de game waarin spelers alleen gebruik konden maken van explosieve wapens en healables. Zo waren alleen de RPG, Grenades en de Grenade Launcher te gebruiken. Tijdens High Explosives v2 kunnen spelers nu ook gebruik maken van de onlangs toegevoegde Remote Explosives, Guided Missile en Egg Launcher.

Tijdens High Explosives v2 zijn traps uitgeschakeld en kunnen spelers wel gebruikmaken van Cozy Campfires, Launch Pads en zijn de spawnrates van onder andere supply drops en loot aangepast.

Tot slot heeft Epic Games aangekondigd dat Fortnite een patch heeft gekregen om crashes in Battle Royale op te lossen. De patch werd woensdagochtend tijdens onderbrekingen van de servers gelanceerd. Spelers konden gewoon doorspelen en de statistieken werden ondertussen nog steeds bijgehouden. Met de patch zijn hoogstwaarschijnlijk serverproblemen en glitches in de game verholpen. Daarnaast heeft Epic Games zich ook verontschuldigd voor de grootte van de patch; deze was namelijk 10GB.

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste live evenement in Far Cry 5 nu beschikbaar Word de volgende Twitch-ster met de nieuwe gaming laptops van MSI
0

Reacties op: Epic gaat updates voor content in Fortnite: Battle Royale compleet veranderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.