Developer Diary

Fortnite: Battle Royale-map krijgt update

Met nieuwe points of interest

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games heeft aangekondigd dat deze week een gloednieuwe update voor de map van de Battle Royale-modus van Fortnite verschijnt.

In een update-video laat lead systems engineer Eric Williamson weten dat er deze week een update map uitkomt met verschillende nieuwe points of interest. In de video zijn de eerste beelden te zien. Zo krijgt de map in ieder geval een stad, motel en een autokerkhof met vele wrakken. “We voelden alsof het westen van de map weinig points of interest hadden dan de rest. Dus wilden we dit met een update oplossen, zodat spelers ook daar meer locaties hebben om te droppen.” aldus Williamson.

Ook laat Williamson weten dat de update ervoor zorgt dat de map verdeeld wordt in verschillende unieke biomes. Zo moeten de heuvels in de map bergachtiger aanvoelen.

Verder kwam vorige week de 2.1.0-update uit voor Fortnite. De update brengt het Cozy Campfire met zich mee. Met deze trap kunnen spelers hun levens met 2 HP per seconden verhogen tot maximaal 50 HP. Het item is overal te vinden en heeft een blauwe zeldzaamheid.

Naast het nieuwe item heeft Epic Games friendly-fire uitgeschakeld. Hierdoor kunnen teamgenoten elkaar niet meer vermoorden tijdens het spelen van Battle Royale. Verder kunnen pc-spelers met een GeForce GTX 650, of hoger, graphic card nu een clip opslaan van hun kill met de nieuwe ShadowPlay Highlights van NVIDIA.

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Genomineerden voor DICE Awards 2018 aangekondigd Elite Dangerous: Beyond-bèta gratis voor pc-spelers
2

Reacties op: Fortnite: Battle Royale-map krijgt update

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • rreloaderr

  • 15 januari 2018 18:34
  Deze game is nu echt een goed voorbeeld van een early acces. Beter goed gestolen dan slecht bedacht. Met hun ondersteuning en luisteren naar feedback van de gamers doen ze zeer goede zaken. Fortnite is bijna dé perfecte combat royale game aan het worden en kan niet wachten tot de nieuwe update. Petje af hoor.

  Wordt alleen moe van iedereen die deze game al bij voorbaat afschrijft vanwege het stelen van Pugb en kinderlijk uiterlijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheDeeGee

  • 15 januari 2018 22:11
  Jammer dat sinds de PvE sale een hoop van die BR newbies PvE verzieken. Krijgen ze een tantrum als je ze geen Legendary wapen geeft en gaan ze de missie verzieken.

  Heb OBS lopen op de achtergrond en clip die kids gelijk en report ze direct bij de staff op Discord.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.