Nieuws

Verkoopautomaten komen naar Fortnite: Battle Royale

En verslaat Minecraft in meest bekeken game op YouTube

Geschreven door Bob van der Laan op
Er komen verkoopautomaten naar Fortnite: Battle Royale waarmee bouwmaterialen ingewisseld kunnen worden voor extra wapens of healables.

Dat heeft Epic Games in het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, aangekondigd. Afgelopen week kwamen spelers achter een glitch waarbij de verkoopautomaten voor het eerst aan het licht kwamen. Door een glitch wordt de speler uit de spelmodus gegooid, waardoor hij/zij onder een rots nabij Loot Lake terecht komt. Hier is een verkoopautomaat te zien waarbij de speler 250 hout kan inwisselen voor een Minigun.

Nu is de verkoopautomaat dus officieel aangekondigd door de ontwikkelaar. In het update-menu geeft Epic als omschrijving voor de Vending Machine; "Binnenkort. Ruil je extra materialen in voor extra gear!" De nieuwe machine wordt waarschijnlijk met de aankomende 3.5.0-update naar de Battle Royale-modus van Fortnite gebracht. Afgelopen week bracht de 3.4.0-update nog een nieuw soort raketwerper naar de spelmodus. Met deze Guided Missile kunnen spelers zelf voor achttien seconden de controle nemen over de afgeschoten raket en deze zelf besturen.

Naast het onderstaande in-game bericht heeft Epic Games nog niks aangekondigd over de verkoopautomaten.

Naast het nieuws over de opkomende automaten heeft Fortnite ook Minecraft gepasseerd in meest bekeken game op YouTube in een maand. In de maanden januari en februari is het totale aantal views voor alle content die te maken heeft met Fortnite gestegen met maar liefst 151%.

De piek voor meest bekeken gamevideo's in een maand was een jaar geleden voor Minecraft, waarna het bergafwaarts ging voor de game. Het is dus nog maar de vraag of Fortnite dezelfde cijfers kan behalen als Minecraft.

Blijf door middel van onze speciale Fortnite-pagina op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en de wekelijkse uitdagingen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Far Cry 5 half miljoen keer verkocht op Steam Wat voor rol speelt e-sports in jouw gameleven?
4

Reacties op: Verkoopautomaten komen naar Fortnite: Battle Royale

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Goodmushin

  • 3 april 2018 18:03
  Geinig :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JanusJaķkermans

  • 3 april 2018 23:59
  Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die graag materialen zou willen inwisselen voor wapens. Met deze machine kun je dat namelijk doen. Je hebt bijvoorb3eld 250 hout en dan kan je dat omwisselen voor bijvoorbeeld een minigun

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JanusJaķkermans

  • 4 april 2018 00:01
  Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die graag materialen zou willen inwisselen voor wapens. Met deze machine kun je dat namelijk doen. Je hebt bijvoorb3eld 250 hout en dan kan je dat omwisselen voor bijvoorbeeld 33n mijigun

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • JanusJaķkermans

  • 4 april 2018 00:02
  Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die graag materialen zou willen inwisselen voor wapens. Met deze machine kun je dat namelijk doen. Je hebt bijvoorbeeld 250 hout en dan kan je dat omwisselen voor bijvoorbeeld een minigun

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.