Nieuws

Op afstand bestuurbaar explosief naar Fortnite: Battle Royale

Komt waarschijnlijk deze week

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games heeft aangekondigd dat het binnenkort een nieuw soort explosief gaat toevoegen aan Fortnite: Battle Royale.

Via het updates-menu, dat bij het opstarten van de modus te zien is, en social media laat de ontwikkelaar namelijk weten dat er spoedig een explosief wordt toegevoegd dat op afstand tot ontploffing kan worden gebracht,

Het nieuwe explosief zal hoogst waarschijnlijk toegevoegd worden met de aankomende Fortnite-update. Deze 3.3.0-update zal in ieder geval lama's naar Battle Royale brengen. Deze lopen rond op het eiland en spelers kunnen ze net als chests activeren en iets ontvangen wat kan "helpen in een noodgeval". De inhoud is nog onbekend. Ook worden rookgranaten uit het spel gehaald. Ze werden niet zoveel gebruikt als Epic Games had gehoopt, dus worden ze verplaatst naar de 'vault', net zoals dat bij de SMG het geval was.

Afgelopen vrijdag maakte Epic bekend dat de Battle Royale-modus van Fortnite naar mobiele apparaten komt. Fans met iOS-toestellen kunnen zich nu via de site inschrijven voor het uitnodigingsevenement van Fortnite: Battle Royale. Bij een uitnodiging worden meerdere codes geleverd die aan vrienden gegeven kunnen worden om samen te spelen. Voor deelname is een internetverbinding nodig en op zijn minst een iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 of een iPad 2017.

De mobiele versie van Fortnite wordt hetzelfde spel als op andere platforms, met dezelfde updates. De progressie van spelers wordt over alle platforms geregistreerd. Epic Games wil op deze manier "meer mensen bereiken en het gemakkelijker maken voor vrienden om samen te spelen".

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Amazon-pagina wijst mogelijk op nieuwe Splinter Cell voor 2018 Goat Simulator-studio geeft voorproefje van nieuwe game Satisfactory
1

Reacties op: Op afstand bestuurbaar explosief naar Fortnite: Battle Royale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rreloaderr

    • 13 maart 2018 12:58
    Wel jammer dat de smokes helemaal verdwijnen. Spawn rate was wel te hoog, maar heb ze vaker gebruikt als afleiding of om bij een tower te komen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.