Alles wat je moet weten over Fortnite Chapter 4 seizoen 2

Alles wat je moet weten over Fortnite Chapter 4 seizoen 2

First person-modus en Attack on Titan

Het is tijd voor het nieuwe seizoen van Fortnite. Het tweede seizoen van Chapter 4, om precies te zijn. Er zijn vele veranderingen doorgevoerd waaronder een first person-modus, een nieuw thema en gloednieuwe wapens.

Releasetijd seizoen 2

De afgelopen weken kwam er steeds meer gelekte informatie boven tafel over het nieuwe seizoen. Er was echter nog een hoop verwarring over wanneer het Fortnite-seizoen precies live zou gaan. Vandaag is het zover: de servers zijn op 10 maart offline gegaan terwijl Epic de servers updatet. Later vandaag begint het nieuwe seizoen daadwerkelijk. 

Fortnite

Thema

Maak je maar klaar om langs grote neonborden te lopen en je rond te wanen in een futuristisch landschap. Verschillende plekken op de map krijgen namelijk een volledige make-over en zullen een neo-Tokio achtig jasje aankrijgen. Het thema hoort bij de nieuwe naam en stijl voor het tweede seizoen ‘Mega’. Goed nieuws voor de Attack on Titan-fans, want er zijn verwijzingen naar de populaire anime-serie voor in de Fortnite-trailers, waaronder het beroemde personage: Eren Yeager.

De spelers die het rondslingeren als Spider-Man leuk vonden, hebben ook geluk.  Een soortgelijke ‘waist grappler’ laat spelers namelijk rondslingeren langs de grote neo-Tokio-gebouwen. Er zijn ook meerdere nieuwe futuristische voertuigen toegevoegd aan de battle royale, waaronder motoren en auto’s met (je raadt het al) veel neonlampen. Alsof dat nog niet genoeg was, kunnen spelers nu ook op grote neonbuizen glijden langs gebouwen en landschappen.

Fortnite

First person-modus

Oplettende fans hebben al eerder in de data van Fortnite bepaalde termen gevonden die zouden hinten naar de first person-modus. Meerdere betrouwbare bronnen hebben daarentegen nu bevestigd dat first person-modus daadwerkelijk naar Fortnite komt. 

Spelers proberen door middel van hacks en glitches al jaren manieren te vinden om Fortnite te kunnen spelen in first person-modus, maar nu maakt Epic dit dan eindelijk mogelijk. Het zou daarbij niet alleen gaan om de Creative-modus van Fortnite, maar ook de populaire Battle Royale-modus. 

Nieuwe wapens

Er zijn ook nieuwe wapens aangekondigd voor de game. Zo is er een smart gun aangekondigd die spelers helpt om te richten tijdens het schieten, een Mythic Katana waar spelers mee kunnen dashen en zo de vijand vanaf dichtbij kunnen aanvallen en het gerucht gaat dat de populaire ‘Pump Shotgun’ uit eerdere seizoenen terugkeert naar de game, wellicht in een futuristisch jasje.

Nieuwe Battle Pass

Met een nieuw Fortnite-seizoen komt er ook altijd een nieuwe Battle Pass beschikbaar. Zoals gebruikelijk zit de Battle Pass weer vol met nieuwe skins, personages en emotes. Op de sociale media van Fortnite worden sommige van deze personages ook al getoond, waaronder een nieuw hagedispersonage genaamd ‘Thunder’. 

Er zijn daarbij ook nog geruchten dat de ‘mystery skin’ van dit seizoen de eerder genoemde Eren Yeager van Attack on Titan zou zijn. Eren Yeager was namelijk te zien in de gameplaytrailer van het nieuwe seizoen.

 

Nieuwe Augments en Reboots

Tevens is er informatie uitgelekt waaruit blijkt dat nieuwe augments en reboots wellicht naar het nieuwe seizoen komen. Legendary augments kunnen spelers weer tot leven brengen wanneer je sterft in de game. Andere augments zouden je maximum shield verhogen of je zelfs het Siphon effect geven.

Tot slot ontvangen alle spelers aan het begin van het nieuwe seizoen ‘supercharge XP’, waardoor het makkelijker is om snel te levelen. 

Houd dit overzicht in de gaten voor nieuwe informatie over Fortnite Chapter 2 seizoen 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou