De magie van Zelda op handheld (Geschiedenis en Top 3) - Bonuslevel

De magie van Zelda op handheld (Geschiedenis en Top 3) - Bonuslevel

Grote werelden op het kleine scherm

Deze week is Willem weer terug om een duik te nemen in games die soms worden vergeten: Zelda op de handheld. Van Link's Awakening tot A Link Between Worlds: samen met Cody en Jacco loopt hij door de geschiedenis van alle titels en wat ze zo bijzonder maakt. Uiteraard maken we ook een top 3!

Kom bij onze Discord! Via deze link ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games, deals, nieuws en meer.

Wil je zelf ook een vraag insturen of heb je iets leuks om te melden? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com (of bonuslevelkast@gmail.com of bonuslevelqast@gmail.com) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuke aflevering, alleen zo jammer dat het hier zo dood is. Komt geen discussie meer op gang, helaas...

1
test

Ik reageer weinig door de buggy site, gedoe met altijd opnieuw inloggen, niet makkelijk kunnen zien of er nieuwe reacties zijn enzo. Dus ik hou het meestal op alleen nieuwsberichten lezen.

0
test

Ja echt zonde. Website is er echt op achteruit gegaan sinds die nieuwe site.

0
test

Same! Waar PU je soms nog een bericht geeft (ook niet altijd). Doet Gamer dat helemaal niet meer. Eigenlijk is nadat de nieuwe site gelanceerd is alles heel snel achteruit gegaan. Op de oude site kon je minimaal 2 a 3 reacties vinden onder bijna elk artikel. Ik mis de oude discussies van Piet en Kaas.

0

De site is echt dramatisch op veel fronten, inderdaad. Snap niet dat er na de launch (bijna) niets meer aan gedaan is of dat er nu niets meer aan gedaan wordt... en waar zijn alle admins/mods? Ik kan me verder ook niet voorstellen dat de site nog winstgevend is, op wat voor manier ook. Zo zonde!

0
test

+ 1 - net weer een nieuw wachtwoord moeten instellen, want ik werd weer niet herkend. Heel vervelend.

0
test

Ik mis de 3DS toch ergens wel. Het gaf een andere lading aan de gameserie, het was een ander soort game waarin best veel werd geëxperimenteerd. Ik ben wel blij dat ze dit blijven doen met de '2,5 D' Zelda's zoals Echoes of time.

0

Aanbevolen voor jou