Xbox-systeemupdate maakt gameplay streamen naar Discord-vrienden mogelijk

Xbox-systeemupdate maakt gameplay streamen naar Discord-vrienden mogelijk

De update wordt deze week wereldwijd uitgerold

In de loop van deze week wordt er een nieuwe update voor moderne Xbox-consoles uitgerold, waarmee het onder andere mogelijk is om gameplay naar Discord-vrienden te sturen.

Op Xbox Wire werden de details an de update gegeven. De belangrijkste toevoeging is zoals gezegd het streamen van gameplay naar Discord-vrienden. Daarvoor moet men logischerwijs wel diens Discord-account aan de Xbox-console linken.

Een andere optie voor een aantal Engelstalige landen en regio (waaronder de VS, VK, Canada, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland) is de mogelijkheid om onfatsoenlijk gedrag via voice chat te melden aan Microsoft, met behulp van het maken en versturen van clips van maximaal 60 seconden. Deze optie komt nu dus niet in Nederland en België beschikbaar.

Verder voegt de update de optie toen om VRR - variable refresh rates - aan en uit te zetten op Xbox Series X en S. Dit is vooral handig voor spelers die een televisie hebben waar VRR wel op ondersteund wordt, maar mogelijk negatieve invloed op de prestaties van games kan hebben. Tot slot is de Xbox-app op pc verbeterd met meer features en betere prestaties.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou