Update: Call of Duty: Modern Warfare 3 komt toch ook naar Xbox One

Update: Call of Duty: Modern Warfare 3 komt toch ook naar Xbox One

Blijkbaar ging het om een foutje

Update: Nadat er geen Xbox One-versie van Call of Duty: Modern Warfare 3 op de officiële gamepagina op de Xbox-website werd genoemd, is de console er inmiddels wel aan toegevoegd.

Gisteren bleek - zoals in het oorspronkelijke bericht hieronder valt te zien - dat Xbox One niet genoemd werd op de Xbox-gamepagina van Modern Warfare 3. Dit zorgde voor speculatie bij fans dat de game mogelijk niet naar Xbox One en PlayStation 4 zou komen. Het lijkt echter om een fout te gaan, want inmiddels is Xbox One als platform wel aan de webpagina toegevoegd.

Oorspronkelijk bericht:
Op de officiële Xbox-website worden alleen Xbox Series X en S gemeld als de consoles waarop Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnen.

Officieel zijn de systemen waarop de pas aangekondigde game verschijnen nog niet aangekondigd. Op de Xbox-gamepagina van het spel wordt op moment van schrijven echter alleen Xbox Series X en S vermeldt, waardoor fans zich nu afvragen of Modern Warfare 3 nog wel op de vorige generatie consoles uitkomt.

Om het geheel nog verwarrender te maken, worden in een recentelijk verschenen teaser trailer van de game op het officiële PlayStation YouTube-kanaal tags voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4 gebruikt, wat zou betekenen dat de game wel op de vorige generatie consoles verschijnt.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Modern Warfare 3 de vorige generatie consoles overslaat. Veel van de grootste franchises verschijnen nog altijd jaarlijks op de huidige als de vorige generatie consoles. Hoe dan ook wordt er waarschijnlijk meer duidelijk op 17 augustus. Dan worden er meer details van de game onthuld via een in-game event in Warzone 2.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij zijn jullie bij Playstation de nummer 4 vergeten, er staat nu tags voor zowel PlayStation 5 als PlayStation gebruikt. ;)

0
test

Yes, my bad!

0

Fijn dat de game ook voor de Xbox one uitkomt! Was al bang dat het niet gebeurde!

0

Aanbevolen voor jou