Xbox Series-versie Ark: Survival Ascended op laatste moment uitgesteld

Xbox Series-versie Ark: Survival Ascended op laatste moment uitgesteld

Game moet nu later deze week uitkomen

Ark: Survival Ascended komt iets later dan verwacht uit op Xbox Series X en S, namelijk "later deze week".

Dat heeft Studio Wildcard aangekondigd. De Xbox Series X en S-versie zou eigenlijk al uit moeten zijn, maar het goedkeuringsproces om de game beschikbaar te stellen heeft blijkbaar extra voeten in de aarde.

Het spel verscheen afgelopen oktober al op Steam. De PlayStation 5-versie moet ergens eind deze maand volgen. De remake van Ark: Survival Evolved loopt op Unreal Engine 5 en heeft een verbeterde user interface, nieuwe opties om personages aan te passen en splitscreen multiplayer. De game krijgt daarnaast een in-game mod-browser, zodat straks ook de consoleversies van mods gebruik kunnen maken.

Ark: Survival Ascended werd eerder dit jaar aangekondigd toen bleek dat vervolg Ark 2 werd uitgesteld naar eind 2024. De aankondiging bracht wat controverse met zich mee, omdat Studio Wildcard liet weten dat de oorspronkelijke versie van Ark: Survival Evolved offline zou gaan met de komst van Survival Ascended. Ook zou de remake eerst alleen beschikbaar komen via een bundel met Ark 2, maar die keuze werd uiteindelijk herzien.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou