Xbox heeft inmiddels contact met Enotria: The Last Song-makers

Xbox heeft inmiddels contact met Enotria: The Last Song-makers

Daardoor komt de Xbox-versie alsnog zo snel als mogelijk uit

Xbox heeft contact opgenomen met Enotria: The Last Song-ontwikkelaar Jyamma Games nadat het bedrijf publiekelijk kritiek uitte op Microsoft vanwege een gebrek aan communicatie.

"We willen officieel Phil Spencer en zijn team bedanken dat ze zo snel hebben gereageerd en ons probleem hebben opgelost", aldus een statement van Jyamma op social media. "We willen ook onze geweldige fans bedanken voor alle support de laatste dagen. Jullie zijn erg duidelijk gehoord en jullie inzet was hartverwarmend."

Eerder deze week bleek dat de Xbox-versie van indiegame Enotria: The Last Song niet tegelijk met andere platformversies van de game uit zou komen. De game komt op 19 september uit op PS5 en pc, maar niet op Xbox omdat Microsoft de ontwikkelaar zou "negeren" tijdens het certificatieproces van de game.

Dat is - mede door de tractie die dit bericht de afgelopen dagen kreeg - nu dus opgelost. Jyamma zou nu nauw met Microsoft samenwerken om er voor te zorgen dat Enoria "zo snel als mogelijk" op Xbox verschijnt.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk eens aan, weer iets waar bepaalde personen niet meer over hoeven te zeuren. OT: fijn dat de problemen nu verholpen zijn. Hopelijk kunnen dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden. Wel zo fijn voor de ontwikkelaars en fans.

1

Aah dus je erkent dat het een probleem was en niet dat het een luie dev was dit keer? Social media heeft schijnbaar geholpen anders hadden ze eind van het jaar nog steeds geen contact gehad.

-4
test

Dat valt moeilijk te ontkennen natuurlijk wanneer de problemen nu verholpen zijn door actie aan de kant van MS. Alles vervolgens over 1 kam scheren is dan weer het compleet tegenovergestelde. Er zijn behoorlijk veel 3rd party en indie games op Xbox te verkrijgen. Lijkt me niet echt een structureel probleem dan. Er is duidelijk het een en ander misgegaan hier dat nu verholpen is.

0

Ja ik krijg nu een beeld van hoe jij denkt namelijk. Alle eerdere berichten waar devs issues hebben qua development geef je standaard en automatisch al de dev de schuld dat ze gewoon lui zijn (zie o.a. recent Wukong). Of zou je niet onderhand denken dat het probleem ergens anders ligt?

-4

@EEERIES, Het probleem ligt sowieso bij Xbox. Altijd. Ben ik van overtuigd. Hopelijk verdwijnen ze binnenkort uit het gaming landschap. Dan heb jij tenminste rust aan je hoofd. 🤡

[Reactie gewijzigd door Bobbie op 5 september 2024 - 12:02]

0

Zolang je het blijft ontkennen voor jezelf, dan ga je er zelf in geloven ja.

-3
test

@EEERIES fijn dat je dat allemaal denkt te weten. In je eigen wereldje zul je daar vast voldoening uit halen. Dat je zelf niet moe wordt inmiddels van de eindeloze discussies die je met jan en alleman aangaat. Je lijkt altijd wel een nieuw slachtoffer te vinden om je 'battles' (blijft grappig) mee aan te gaan. Achja, als dat is wat je nodig hebt om je goed te voelen over jezelf. Wie weet gaan ze het rating systeem voor reacties hier ooit wel fixen zodat die halve boekwerken mooi verborgen worden. Scheelt weer wat scroll werk om bij andere reacties te komen.

0

@Eeeries geloof me, iedereen hier heeft een heel duidelijk beeld hoe jij denkt. Het is namelijk vrijwel altijd hetzelfde.

1

Aanbevolen voor jou