'Xbox Games Showcase duurt twee uur en bevat ongeveer dertig games'

'Xbox Games Showcase duurt twee uur en bevat ongeveer dertig games'

Minstens een handjevol games zou nooit eerder zijn vertoond

De Xbox Games Showcase aankomende zondag zou twee uur duren en ongeveer dertig games bevatten.

Dat meldt journalist Jeff Grubb tijdens de Kinda Funny Gamecast. "Ik ga niets verklappen, maar wat ik hoor is dat de show twee uur duurt en ongeveer dertig games bevat. Van een handjevol games hebben we nooit eerder gehoord. Dat is dus een prima plek om te starten. Als die games goed vallen, kan ik de conferentie met gemak een 8 geven. Als ze het goed uitvoeren, kan het zelfs een 9 worden."

Het is nog niet bekend wat Microsoft tijdens de Xbox Games Showcase gaat tonen, behalve dat er meteen na de show een speciale presentatie over Call of Duty: Black Ops 6 wordt gehouden. Het is daarbij niet duidelijk of de genoemde twee uur ook de Black Ops 6-presentatie omvat, of dat die niet meegerekend wordt. Mogelijk worden eerder aangekondigde games zoals Fable, Avowed, Indiana Jones and the Great Circle, Perfect Dark en Contraband getoond. Ook gaan er geruchten over een aankondiging rondom Gears of War.

De Xbox Games Showcase wordt op zondag 9 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Lees hier onze voorspellingen voor de show.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit met de cod direct of alleen echt de xbox showcase en dan nog de direct er los bij rekenen. Want dacht dat die can vorig jaar ook zo 2 uur duurde maar dat was met starfield mee gerekend, maar weet dit niet meer zeker.

0

Vorig jaar duurde die inderdaad bijna 2 uur inclusief Starfield. Toen hebben ze 27 games getoond, dus ik denk dat die 2 uur dit jaar ook inclusief CoD is.

[Reactie gewijzigd door Tinus Tussengas-1 op 6 juni 2024 - 07:47]

0

"Het is nog niet bekend wat Microsoft tijdens de Xbox Games Showcase gaat tonen, behalve dat er meteen na de show een speciale presentatie over Call of Duty: Black Ops 6 wordt gehouden." Lijkt er dus op dat CoD zijn eigen presentatie krijg na deze showcase. Maar 2 uur is best lang vind ik. Ik hoop vooral op een mooi evenwicht tussen games die op de lange termijn planning staan en games met een releasedate voor 2026. En vooral gameplay, het tonen van de naam Skyrim heb ik niet zoveel aan, behalve dan dat het op de planning staat tussen nu en 2050.

0
test

Aankomende zomer klinkt wel heel ver weg voor een showcase die komende zondag plaatsvindt ;) xD

0
test

zeker omdat de zomer officieel pas op 20 juni begint en we officieel dus nog in de lente zitten :-p

0
test

Dat moest inderdaad aankomende zondag zijn. Xbox Games Showcase, Summer Game Fest, verwarrend allemaal ;)

0
test

Foutje bedankt 😆

0

Aanbevolen voor jou