Xbox Game Pass-toevoegingen van de komende weken bekend

Xbox Game Pass-toevoegingen van de komende weken bekend

Met o.a. Senua's Saga: Hellblade 2, Lords of the Fallen en Immortals of Aveum

Microsoft heeft bekendgemaakt welke spellen Xbox Game Pass-abonnees de komende weken op de service kunnen verwachten.

Zo verschijnt morgen Chants of Sennaar (console, pc en cloud) op Game Pass. In deze puzzelgame besturen spelers de Traveler, die de mensen van de Tower moet zien samen te brengen. Het verhaal van de game is geïnspireerd door de mythe van Babel. Een dag later komt de cloudversie van EA Sports NHL 24 beschikbaar voor Ultimate-leden via EA Play.

Ook op 16 mei verschijnt Immortals of Aveum (Xbox Series, pc en cloud), de first-person game waarin magie een belangrijke rol speelt. Aangezien EA de uitgever is, gaat het ook hier om een EA Play-release - en dus alleen via Ultimate.

Op 21 mei is het dan eindelijk tijd voor het langverwachte Senua's Saga: Hellblade 2 (Xbox Series, pc en cloud), waarin we Senua's reis naar IJsland volgen terwijl ze probeert te dealen met haar psychose. Op 23 mei volgen sandboxgame Galacticare (Xbox Series, pc en cloud) en geestige adventuregame Hauntii (console, pc en cloud).

Mensen die van verhuizen houden kunnen vanaf 28 mei los met Moving Out 2 (console, pc en cloud), gevolgd door Humanity (console, pc en cloud) op 30 mei. Laatstgenoemde game, waarin spelers massa's aan mensen de juiste richting op moeten laten lopen, kwam eerder al uit voor PlayStation-consoles en pc.

Op 30 mei komt ook de bikkelharde actie-rpg Lords of the Fallen (Xbox Series, pc en cloud) naar Game Pass. Op 4 juni tot slot staan er twee toevoegingen klaar: Firework (pc) en Rolling Hills (console, pc en cloud).

Zoals altijd verdwijnen er ook weer een aantal games van de service. De volgende spellen verdwijnen op 31 mei van Game Pass:
Chicory: A Colorful Tale (console, pc en cloud)
Farworld Pioneers (console, pc en cloud)
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle (console, pc en cloud)
Pac-man Museum Plus (console, pc en cloud)
Little Witch in the Woods (console, pc en cloud)
Railway Empire 2 (console, pc en cloud)

Meer lezen over de nieuwe toevoegingen kan via Xbox Wire.

Xbox Game Pass
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou