Xbox Game Pass-games van eerste helft van augustus onthuld

Xbox Game Pass-games van eerste helft van augustus onthuld

Met o.a. A Short Hike, Celeste en Everspace 2

Microsoft heeft bekendgemaakt welke games er in de eerste helft van augustus op Game Pass verschijnen.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire. Zoals een paar weken geleden al werd onthuld, is vanaf vandaag Celeste speelbaar via Game Pass op console, pc en cloud. In de geprezen indiegame beklimmen spelers in platformlevels een berg terwijl het hoofdpersonage worstelt met haar emoties.

Vanaf donderdag staat er ook een andere geprezen indiegame op Game Pass voor console, pc en cloud, namelijk a Short Hike. Ook hier is het de bedoeling om de top van een berg te bereiken, maar dan om genoeg bereik te krijgen.

Andere spellen die naar Game Pass komen zijn Broforce Forever (op 8 augustus voor console, pc en cloud), Limbo (op 9 augustus voor console, pc en cloud), Airborne Kingdom (op 10 augustus voor console, pc en cloud) en Everspace 2 (op 15 augustus voor Xbox Series en cloud - nu al beschikbaar voor pc).

Op 15 augustus verdwijnen er ook weer een aantal games van de service, namelijk Death Stranding (pc), Edge of Eternity (console, pc en cloud), Midnight Fight Express (console, pc en cloud) en Total War: Warhammer 3 (pc).

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Limbo is natuurlijk fantastisch voor wie die nog niet gespeeld heeft. Short Hike en Everspace 2 lijken mij erg tof. Ik las dat Everspace 2 vergeleken wordt met Freelancer. (en dat vind ik positief:)

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 1 augustus 2023 - 17:30]

0

je moet Broforce echt proberen ik heb hier persoonlijk heel veel van plezier uit gehaald. Short hike wordt de hemel in geprezen in de bonus level podcast echt zo’n zomer ga na 3 a 4 uurtjes is het klaar maar schijnt echt een hele leuke 3 uur te zijn

0
test

Niet echt mijn games, misschien dat tweede helft de abk games krijgt anders word september wel echt een volle maand met games van abk en starfield en lies of p

0

Aanbevolen voor jou