Xbox-controllers met billen van Deadpool en Wolverine onthuld

Xbox-controllers met billen van Deadpool en Wolverine onthuld

Maar ze zijn niet te koop - ze kunnen alleen gewonnen worden

Microsoft heeft vorige en deze week twee nieuwe Xbox-controllers onthuld met daarop zogenaamd de billen van Deadpool en Wolverine.

Vorige week werd er een rode Xbox-controller uit de doeken gedaan waarbij de achterkant de vorm van de billen van Deadpool heeft. Inmiddels is er ook een tweede controller uit de doeken gedaan die hetzelfde concept aanhoudt, maar dan gebaseerd op Wolverine.

De controllers zijn overduidelijk ter promotie van de aankomende Marvel-film Deadpool and Wolverine, maar opvallend genoeg kunnen beide controllers niet gekocht worden. In plaats daarvan worden ze weggegeven via X. Zoals op de officiële Xbox-site te lezen valt, moet men achttien jaar of ouder zijn om mee te doen, het Xbox X-account volgen en een van de promotionele posts rondom de controller retweeten waarin de hashtag #xboxcheekycontrollersweepstakes staat.

Blijkbaar kan maar één persoon de controllers winnen, en vooralsnog is er geen indicatie dat de controllers op andere wijze beschikbaar komen, tot onvrede van veel fans. De winnaar ontvangt daar overigens ook een Xbox Series X-console bij.

Hieronder is naast de foto's van de controllers en de tweet met de wedstrijd ook een video te zien waarin acteurs Hugh Jackman en Ryan Reynolds de controllers betasten.

Xbox
Xbox
View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oud nieuws, dit is al dagenlang bekend. Prachtig trouwens van Microsoft om dit zo exclusief te maken. Er zijn meer dan voldoende mensen die de controllers willen. Geen idee wat hen bezielt want ze missen een heleboel centjes op deze manier!

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 23 juli 2024 - 15:18]

0
test

de Wolverine-controller is pas onthuld en de Deadpool-controller vorige week, zoals ook gewoon bovenin het nieuwsbericht staat, toch?

0
test

Yes, de Deadpool-controller werd vorige week al getoond op het internet, via de officiële Microsoft kanalen. Wolverine is inderdaad nog maar sinds gisteren of eergisteren onthuld. Ik wil ze wel hebben, maar helaas, pindakaas, het is te exclusief!

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 23 juli 2024 - 16:10]

0
test

ja bizar eigenlijk, MS kon hier best wat aan verdienen volgens mij!

0
test

Volgens mij ook! Denk dat ze hier een gemiste kans hebben. Hoe cool is die console met de katana's?

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 23 juli 2024 - 16:49]

0
test

Waren de sonic en andere soort gelijke deals ook beperkt of alleen deze. Denk dat het dan iets met Disney te maken heeft dat ze een beperkte oplage willen.

0

Ik denk dat die extra billen (!) te duur zijn om extra te produceren voor wat het oplevert.

0
test

Hierin zijn ze heer en meester in. Fantastische controllers!

1

Aanbevolen voor jou